Decaff kafijas.

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Labvakar, meitenes!
Šoreiz gribu jautāt tām, kuras maksimāli cenšas rūpēties par savu asinsspiedienu un sirdi, tāpēc ikdienā lieto decaff kafiju. Kādas mēdzat pirkt, kuras ir kvalitatīvākas? :)
Sāku just, ka mana sirds īsti vairs nav mierā ar rūdīta kafijomāņa dzīvesveidu, tāpēc lūkojos bez-kofeīna kafijas virzienā.
04.01.2015 18:57 |

Reitings 242
Reģ: 10.03.2010
Paceļu, jo man ir, ko pastāstīt. Vārdu sakot, ja jūtat, ka nāksies mocīties bez kafijas kādu laiku vai gribat atmest, lomku reizēs dzerat melno tēju - karstu, bez cukura un ļoti stipru. Domājams, ka vēl labāk ir, ja tā ir beramā tēja, lai gan es šorīt izlīdzējos ar maisiņu tēju un pēc otrās krūzes pārstāja sāpēt galva. Anyway, jo stiprāka, jo labāk. Tāds ārkārtas situācijas glābējs.

Atbilde kāpēc tas palīdzēja varētu būt tāda, ka kofeīns vairāk ir melnajā tējā, nevis kafijā. Un līdz ar to netiek organisms atradināts no kofeīna, bet tas tiek piegādāts vairāk un tāpēc arī pāriet galvassāpes un pārējie kafijas nelietošanas blakusefekti.
10.01.2015 13:14 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
NewDay, viss tas man jau zināms. :)
10.01.2015 14:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits