Alexxa, žēl, ka Tu nemāki papildināt vai izteikt subjektīvo viedokli. TĀDĒĻ Tu pati saproti ko Tu uzrakstiji? Ak mans draugs tev paskaidros.
1) palasi par Nokia un Microsoft līgumu, pēctam palasi ko dara Nokia kompānijas atlikusī daļa, kāda ir tās struktūrvienība tagad, ko tā reglamentē un kādas funkcijas pilda, nedomāju, ka uz indiešu budžettelefoniem kāds skatās, varbūt Latvijā tāda tieksme parādijusies
2) telefoniem ar neizņemamo bateriju, ir 40% lielāka dzīvotspēja, otrkārt tas ir dizaina jautājums, piemēram Iphone 6 vai Lumia 1020. Un es esmu par simtprocentiem pārliecināta, ka tu nepazīsti, pat 10 cilvēkus, kas paši būtu jaukuši, mainījuši šiem neizņemamajiem telefoniem baterijas, ja vien tu nestrādā lombardā.
3) nekāda sakar ar multitasking. viņa paskaidroja, kādēļ pirmie iespaidi cilvēkiem par WP ir bijuši pozitīvi, tas visticamāk bija WP7, jo praksē, jebkurš telefons ar Multitasking var nokārties, tas gan var gadīties ļooti reti un ne tikai ar manu S5, bet arī drauga Iphone 6 Plus.
Tu saki, dezinformācija, bet varbūt degradācija? Kļūsti draudzīgāka. Tāds man Tev ieteikums.