Jautājums par telefoniem - Android vai Windows?

Reitings 147
Reģ: 21.09.2014
Sveikas šajā svētdienā! :)

Kādai te ir pieredze ar Windows sistēmu mobilajā telefonā? Redzēju skaistu Nokia Lumia 730, taču mani mulsina, ka ir cita sistēma jo līdz šim esmu Android lietotāja.
Kura sistēma labāk patīk jums? Kādas ir atsauksmes par Windows?
04.01.2015 12:48 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
1) Nokia jau sen neeksistē.

Dezinformācija. Atveram googli un lasam.
Nokia jopojām kā preču zīme eksistē. Šos telefonus joprojām ražo. Jā, tagad tas viss ir zem Microsoft, taču joprojām ar Nokia vārdu. Pie kam, pusotrs gads nav nemaz tik sen.
Bateriju nevar izņemt? Varbūt tādēļ, kā tā patiešām ilgi kalpo?

Mūsdienās arvien vairāk iekārtām nevar izņemt baterijas. No ārpuses šīs iekārtas izskatās neizjaucamas. Un nē, tas nav kvalitatīvāku bateriju dēļ, tas ir tāpēc, ka mūsdienās katrs trešais uzskata sevi par gana zinošu jomā, lai pats remontētu šīs te iekārtas. Tā kā bieži vien, pēc šādas pašdarbības šīs iekārtas ir izmetamas, bet cilvēki pieprasa tām vēl garantijas remontu vai maiņu apdrošināšanā. Labāk lai paši nelien. Tā tas ir ar daudzko mūsdienās. Kas brauc ar jaunām automašīnām, zinās, cik vienkārši tur ir pašam kaut vai spuldzes nomainīt.
Tagad, jaunajā WP8 OS, ir ieviests Multitasking, kas jau veselu mūžību bija gan iPhone, gan Android.

No multitaskinga telefons karās tiem, kam rokas aug no neīstās vietas. Nez kāpēc tādas problēmas ir atsevišķiem lietotājiem nevis telefonu sērijām vai konkrētiem ražotājiem?
04.01.2015 17:30 |

Reitings 155
Reģ: 21.08.2013
Alexxa, žēl, ka Tu nemāki papildināt vai izteikt subjektīvo viedokli. TĀDĒĻ Tu pati saproti ko Tu uzrakstiji? Ak mans draugs tev paskaidros.

1) palasi par Nokia un Microsoft līgumu, pēctam palasi ko dara Nokia kompānijas atlikusī daļa, kāda ir tās struktūrvienība tagad, ko tā reglamentē un kādas funkcijas pilda, nedomāju, ka uz indiešu budžettelefoniem kāds skatās, varbūt Latvijā tāda tieksme parādijusies
2) telefoniem ar neizņemamo bateriju, ir 40% lielāka dzīvotspēja, otrkārt tas ir dizaina jautājums, piemēram Iphone 6 vai Lumia 1020. Un es esmu par simtprocentiem pārliecināta, ka tu nepazīsti, pat 10 cilvēkus, kas paši būtu jaukuši, mainījuši šiem neizņemamajiem telefoniem baterijas, ja vien tu nestrādā lombardā.
3) nekāda sakar ar multitasking. viņa paskaidroja, kādēļ pirmie iespaidi cilvēkiem par WP ir bijuši pozitīvi, tas visticamāk bija WP7, jo praksē, jebkurš telefons ar Multitasking var nokārties, tas gan var gadīties ļooti reti un ne tikai ar manu S5, bet arī drauga Iphone 6 Plus.

Tu saki, dezinformācija, bet varbūt degradācija? Kļūsti draudzīgāka. Tāds man Tev ieteikums.
05.01.2015 03:45 |

Reitings 11
Reģ: 05.01.2015
Tas ir atkarīgs kas tev tieši vajadzīgs?
Iesaku aiziet uz veikalu un izmeiģināt kādu telefonu lai saprastu kas tev tieši nepiešams. :)
05.01.2015 05:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits