Windows phone būs citādāks, nekā Android, taču, ja esi lietojusi kompi ar Windows 8, problēmām nevajadzētu būt. Lielākās atšķirības ir tieši vizuālajā noformējumā, taču intuitīvi lietojams tik pat vienkārši kā Android.
Jautājums ar populārākajām aplikācijām jau kādu laiku ir atrisināts un viss ir. Var atrasties kādas specifiskas aplikācijas, kas nebūs, bet man pagaidām nav izdevies konstatēt, ka kāda no manām iecienītākajām aplikācijām nebūtu.
nokia daudzas aplikācijas nav, tagad pamazām kaut kas ieviests.
Plus man nepatīk, ka viņiem akumulators iebūvēts iekšā. Nevar izņemt. Man mammai pēdējā laikā ļoti karas - tad grūti restartēt. Nereaģē uz tām pogu kombinàcijàm.
Absurds!Apikāciju bads bija WP7 laikā. Tad arī garumzīmju nebija. Tagad reti kuru aplikāciju nevar dabūt, visi Twitteri, instagrami un ko tik vēl tauta ikdienā nelieto, tas viss jau pāris gadus ir pieejams.
Kas attiecas uz nenoņemamo bateriju, tad šāda tipa ierīces vairāk ir izplatītas tieši Android ierīču vidū (Visa Xperia Z sērija, Nexus sērija un tā varēt turpināt), kamēr Nokia tie ir vien pāris atsevišķi modeļi. Šķiet, daži ar Windows un nenoņemam akumulatoru bija arī HTC ražojumu sarakstā, bet tautā popularitāti šie modeļi nav guvuši.
Autorei iesaku saņemties un iet uz veikalu prasīt, lai parāda kaut ko no vidējās klases Lumia telefoniem.
Lumia 730 ir telefons ar 2 simkartēm. Ja plāno lietot tikai vienu sim, neiesaku iegādāties 2sim telefonu. Tie mēdz sākt kreņķēties par to, ka nav otras sim un taisīt Tev problēmas, tāpēc 735 bvarētu būt piemērotāks risinājums.
Jāpiebilst, ka es nezinu vai Nokia rūpnīcai bakus nav kāda ķieģeļu ražotne, bet spriežot pēc telefonu svara ir un viņiem regulāri jūk, ko kurš ražo. Tādā ziņā Android iekārtas, arī lielo izmēru, vēl nav trāpījušās tādas, kas rautu bikses uz leju.
Taču Nokia telefoniem kameras man patīk - sākot no 925 uz augšu. Lieliskas bildes sanāk. Tas tā - ja nu to ķieģeli plāno nēsāt somiņā, nevis kabatā. Kopumā Windows telefoni ir ok, man pat patiktu, ja nebūtu tas nenormālais svars.