Nu,drausmas,kaa taa var saapeet veeders:@ iedzershu veel paaris ogles un ieshu blakus draugam un meegjinaashu iemigt,ceru ka riit buus labi.
Gribas justies normaali,jo daudz daraamaa pa maajaam un aarpus taas :)
Veseljojamies mees visas !
Pec darba skreju uz veikalu, taa sakarojas vistas zupu... tad staveju vaariju - bet velnc kaut kas ne taa sanaca :D kartupelji un burkani ar tik briesmigu garshu... taa nu aplauziens... tag ielidu gulta, bet nevaru aizmigy, jo draugs vel nav majas.. nepatik man sitads nikjis, ka nevaru bez vinja pagulet... taa nu knibinos ieksh interneta kko... un rit jastrada.... toties nakama nedelja pilna saplanota... zobarsts, tetoveshanas un aarsts... jippiii.. vsp tada sajuta ka janvaris palidos nemanot...
Pàrbiedēta jau šodien esmu pietiekami braucot visai Polijai cauri sliktos laikapstākļos :D
Rītdien sūtīšu vīru pakaļ tējai, lai uzliktu kompreses pirms izbraukšanas.
Uz laulību gredzenu šķībi noskatījos - neberzīšu tomēr :D
Stulbākais tas, ka jūtu otrai acij arī sāpes. Dīvaini, jo acis neaiztieku, rokas mazgāju un dezinficēju regulāri ( visās malās nobāzti līdzekļi). Gan jau ne foršā saaukstēšanās būs kaut kā pie vainas :(
Esmu īsts, bet strīdēties par to ir bezjēdzīgi. Galvenais, ka pats zinu, ka esmu īsts, mana ģimene, treneris, draugi, kā arī viena laba paziņa, kas man ieteica pirms pusgada šeit reģistrēties laika nosišanai starp spēlēm un citām lietām.
Kā laiks velkās.. Brrr.. Saskatijos facebook garšīgās bildes ar salātiem un jau galvā izdomaju,ko es varētu tuvākajās dienās uztaisīt. :D
Bāc ,vēl jaizdomā,kur mammu aizvest izklaidēt piektdien :D