Manuprāt ir labāk pārzināt dažas jomas kārtīgi un citās jautāt padomu speciālistiem, nekā visās jomās zināt vien pa drusciņam un tad tēlot ekspertu.
Mēs šeit pieradām, ka mūsu vīrieši var gan izlietni salabot, gan tehniku salabot, gan tapetes pielīmēt, gan jumtu uzlikt. Tāds supermens, kas prot visu. Ārzemēs tā nav.
Nez vai Tu zini, kāpēc no geimeru izslavētajām nVidia videoktām parastam laptopa lietotājam labāk turēties pa gabalu. Bet tādi Googles skolotie kā Tu, pērk tādus datorus un pēc tam raudādami skrien pie manis remontēt.
kura procesoru veda uz darbnīcu, jo dators neslēdzās iekšā. Bāba nebija disketi izņēmusi.
Bet šo, šķiet, bez IT darboņiem saprot vien ārsti, kuriem arī, pēc googlē saskolotiem pašdakterētājiem jāārstē ne vien pamatslimība, bet arī visas blakusparādības, kas radušās pašārstēšanās ceļā.
ja tie Googles un Youtubes skolēni pēc tam masā neskrietu savus garadarbus labot, bļaujot pa visiem iespējamajiem forumiem, lai iesaka viņiem lētas un labas darbnīcas, es piekristu.
Cerise
Tev taisnība, ka tādas lietas var arī pats paprasīt, bet šajā jomā var uzdot vēl citus jautājumus utt.
Kāpēc gan šajā jomā to nevar izdarīt draugs, ja es viņam palūdzu?
Ar citām lietām tieku pati galā.
Vienkārši liekas stulbi, ka es pa skaipu runāju ar tēti par to visu, kamēr man blakus ir cilvēks kurš par to daudz zina bet nevēlas slinkuma dēļ palīdzēt.
Vienkārši liekas stulbi, ka es pa skaipu runāju ar tēti par to visu, kamēr man blakus ir cilvēks kurš par to daudz zina bet nevēlas slinkuma dēļ palīdzēt.
tētis vienmēr palīdzēja šajās lietās, kaut pats ar tehniku neko nenodarbojas, bet vienalga, manis dēļ internetā ilgi meklēja, pētīja un ieteica.
Man gribējās īstenībā zināt vai jūsu draugi jums palīdz vai pašas ar to tiekat galā??