Kopš esmu pārgājusi no ķīmiskās kosmētikas uz Eko kosmētiku, mana sejas āda ir manāmi uzlabojusies. Rūpīgi sekoju kosmētikas sastāvam, pārtikai, iepērkos tikai eko veikalos. Jūtos un izskatos labāk. :)
Matiem lietoju kokosriekstu eļļu, mārdadža eļļu, argana eļļu matu galiem. Šampūnus arī lietoju eko, bet kondicionierus un maskas kombinēju - gan eko, gan profesionālos, protams, pētot sastāvu.
Sejas ādas uzlabošanā palīdzēja arī naktssveces eļļa, bet ne jau kapsulās, kas ir nopērkama aptiekā, jo puse no tās kapsulas sastāv no apvalka, bet gan tīra naktssveces eļļa, šķidrā veidā. Ir dārgāk, bet noteikti efektīgāk. Patīk mūsu pašu ražotāju Eļļas koks eļļa.
Arī dekoratīvo kosmētiku cenšos lēnā garā nomainīt. Agrāk skropstu tušas priekš manis bija par "nemanāmu", bet nu jau vairs atšķirību neredzu, jo jaunās eko tušas ir tikpat efektīgas kā parastās. Arī tonālie krēmi, vaigu sārtumi, bronzeri pilda savu funkciju. Vienīgais, ko vēl lietoju no parastās kosmētikas, ir pūderis tiem brīžiem, kad nepieciešams nomaskēt kādus ādas defektus, jo pagaidām eko pūderi man ir mazliet par "vieglu", ikdienā gan ideāli!