Sveikas, tuvojas brāļa dzimšanas diena (paliek 29 gadi), bet nezinu, ko varētu uzdāvināt, liekas, ka viņam viss jau ir. Galva pēc svētkiem kaut kā nedarbojas, nav fantāzijas, varbūt kaut ko interesantu varat ieteikt, Jums vienmēr ir labas idejas.
Viņš nodarbojas ar svaru cilāšanu, remontē savu ilgi loloto auto...
Ja viss jau ir uzdavini davanu karti ,lai pats izvelaas ko nopirkt,nekadu problemu,gan jau ir kaut kas tads kas ir vajadzigs vnk tu nevari iedomaties;)
Es savam uzdāvināju CK feikotās apakšbikses :D Tiešām grūti, ja viss jau ir :/
Varbūt kaut ko humoristisku saistībā ar viņa interesēm/darbu/hobijiem? :)
vasarā vienam paziņam, kuram garšo ļoti alus, nopirku grozu, kurā saliku 30(jo viņam palika 30) dažādas šķirnes alus, bija ļoti priecīgs. Iesaku idejas pameklēt Pinterest :)
Es laikam izvēlētos biļetes uz kādu pasākumu. Skaties pēc viņa interesēm - teātris, koncerts, kāda ekstremālā atpūta (kartingi/lekšana ar gumiju/braukšana ar sniega močiem)...
Es savam uzdāvināju CK feikotās apakšbikses
Ja brālim 15 gadi, tad ok, bet ja pieaudzis (kā autores brālim - 29 gadi), tad galīgi garām. Tad jau tiešām labāk šokolādi nopirkt, ja nav naudas, nevis fake apenes.
Vinjsh est pats taisa? Shii ir forsha pavaargraamata.
Gruuti jau pateikt ja par cilveeku nekas nav zinaams. Varbuut vinjam nodereetu maajas sienas pulkstenis vai siltas chiibas vai kaadi virtuves piederumi.
Nu taa ir pavaargraamata viirietim, arii sievietei kurai patiik kreptiigi paeest. Taads droshs daavanas variants, es nezinu nevien kam taas receptes nepatiktu.