Apcepu gaļiņu, piemetu sagrieztu sīpolu, vēl bik pacepu, pievienoju krējumu..pielieku vēl kādu ēd.k. kukurūzas cieti, kas sajaukta ar ūdeni (var arī vienk miltus pārkaistīt vai parasto cieti ar ūdeni sajaukt), variē ar krējumu un verdošu ūdeni, līdz iegūta vēlamā konsistence, bišku pavārās un gatavs. Ā, nu, pipariņš bik (sāli parasti nevajag, jo tās gaļas jau pasāļas). Pirms nedēļas tieši šādi arī gatavoju, visiem garšoja. :) Un zirņus pēc tam, kad izvārās, bik vēl paturēju tajā ūdenī un tad tikai nolēju, nebija vispār sausi, kādi dažreiz ir ēsti. Vēl saka, ka labāk mainīt ūdeni, kurā zirņi vārās, respektīvi, uzliek aukstā ūdenī vārīties, pagaida, kad tas ūdens vārās, visu nolej nost un tad pa jaunu lej auksto ūdeni, ar kuru vāra līdz gatavi. Šādi varot izvairīties no nevēlamajām sekām pēc zirņu ēšanas.
:D