Skumji-nauda-kazas

Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
Jautajums precetam, toposajam vai informetajam!?

esmu situacija, ka japlano kazas un man ir bedigs prats un jutos izmesta maliet no laivas! jautaju pec pieredzes stasta, padoma, ieteikuma vai vienkarsi plapas!

bedigs prats, jo tikko pie manis viesojas abas gimenes. neesam lv un kazas ari neplanojas lv, bet seit! protams, kas kazas galvenais jautajums- nauda un kur to dabut! musu planos nav izsukt vecakus sausu, bet gan ir sadi tadi iekrajumi un no toposa vira puses gimenes piedavajumi piepalidzet!

soreiz vairak pa manu gimeni. pati nejautaju, domaju, ka pasi ieminesis, kad sajutisies erti vai kad busim tikai sava starpa lai izrunatu lietas. Bet nezinu, ko gaidiju ( ne desmit tuksotus noliktus, ne piedavajumu visu atmaksat, bet laikam jau piedavajumu piedalities kau ka ar vai bez paskaidrojumiem, cik var, jo zinu, ka manejiem naudas klani neaug), bet dabuju to, ko pavisam negaidiju. pastaigajam pa saloniem, pamerijam kleitas- man neviena nepatik, bet izmerijam visadas un visadas cenu dazadibas. visa laika ne plusplesta varda par to, cik un ka vai kurs, tikai beigas uzjautaja vai tad ta nav ligavaina goda lieta man to uzsaukt! biju uz mutes un netabildeju, ka visur pienemts, ka meitas vecaki vai gimene uzsauc! tik teicu, ka seit tas nav pienemts un mums noruna, ka tas uz maniem pleciem.

par visu citu cik, ko, kapec un ka planojam ir izstastits apstastits un mums ir visletakie varinati vai pastaists, drzugu ieguldijums, bet summa jau tommer pacelsies!

pec visas man tetis iedeva 100e kleitai un nekadu vairak sarunu nav bijusu.

jautat? negribu nostadit vecakus neerta situacija, ka viniem jajutas vainigiem kapec nepiedalisies! un godigi tas man pat nav svarigi, jutos mazliet uzmesta, ka nva sis skaines, lai par to izrunatos un man izstastitu, cik un ko var, vai nevar!

tagad sezu un domaju, velk uz bimbu... jo saprotu, ka manas lieliskas attiecibas ar maniem vecakiem ir tikai manas iedomas, ja pat sada bridi un par sadam lietam neespejam atkalti runat, bet ir klusums...
30.12.2014 20:32 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
protams, kas kazas galvenais jautajums- nauda un kur to dabut! musu planos nav izsukt vecakus sausu, bet gan ir sadi tadi iekrajumi un no toposa vira puses gimenes piedavajumi piepalidzet!

Bet nezinu, ko gaidiju ( ne desmit tuksotus noliktus, ne piedavajumu visu atmaksat, bet laikam jau piedavajumu piedalities kau ka ar vai bez paskaidrojumiem, cik var

visa laika ne plusplesta varda par to, cik un ka vai kurs, tikai beigas uzjautaja vai tad ta nav ligavaina goda lieta man to uzsaukt! biju uz mutes un netabildeju, ka visur pienemts, ka meitas vecaki vai gimene uzsauc!

pec visas man tetis iedeva 100e kleitai un nekadu vairak sarunu nav bijusu.

jautat? negribu nostadit vecakus neerta situacija, ka viniem jajutas vainigiem kapec nepiedalisies! un godigi tas man pat nav svarigi, jutos mazliet uzmesta, ka nva sis skaines, lai par to izrunatos un man izstastitu, cik un ko var, vai nevar!

Ak, tad par komunikāciju bija šis viss :D Nevajag tagad izlikties, ka tēma bija pavisam cita, visas taču lasīt mākam.
03.01.2015 18:44 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Sākumā bija:
pastaigajam pa saloniem, pamerijam kleitas- man neviena nepatik, bet izmerijam visadas un visadas cenu dazadibas. visa laika ne plusplesta varda par to, cik un ka vai kurs, tikai beigas uzjautaja vai tad ta nav ligavaina goda lieta man to uzsaukt

Beigās:
bet pasakums izvertas kapa klusuma, kaut gan no sakumùa skaidri pateicu, ka seit kleitas mrisu prieka pec, ne pirkt, tapec uz cenu nav jaskatas un nav tagad nekas jaizvelas!!

Tad kā patiesībā, jo šie divi citāti ir pretrunā viens otram? Izskatās gan, ka esi saviem vecākiem vienīgais bērns, kura visas iegribas vienmēr izpildītas, bet, acīmredzot, vecāku maks nav bezgalīgs.
03.01.2015 19:01 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Autore, Tu diivaina esi? Savu liigavaini un vinja gjimeni jau sen vareeji informeet, kaadi ir Tavu vecaaku ienaakumi un ka no vinjiem nekaada finansiaala atbalsta nebuus, jo vinji to vienkaarshi nevar atljauties. Ja jau esi nonaakusi liidz kaazaam, tad taadaam lietaam nevajadzeetu buut sleepjamaam, vecaaku materiaalais staavoklis nav Tava vaina.

Un vispaar, jaa, tas liigavainis to sasodiito kleitu nevar nopirkt? Es arii domaaju, ka viirietim jaavar tik daudz, kaa apmaksaat kaazas, liigavas kleitu ieskaitot. Ja vinja vecaaki kaut ko finansee, taa ir vinju labaa griba. Ja nevarat atljauties lielu balliiti, vareejaat sarakstiities tikai liigavainja tuvaakos radu lokaa, nav ko lekt augstaak par savu dirsu.

Kaadaa sakaraa liigavas vecaakiem jaapmaksaa kaazas, sajukusi esi?Kur tu to esi raavusi?

Vieniigais, ko es uzskatu, kas neattiecas uz liigavaini, ir Tavu radu ierashanaas, par biljeteem, vai nu liigava, ja radi nevar atljauties, gaadaa pati vai iztiek bez saviem radiem. Sava famiilija toposhajam viiram nav uz kakla jaakraamee (taa bij liriskaa atkaape). Viss paareejais taa kaa buutu jaagrib un jaavar liiigavainim noorganizeet.

Man vispaar taada doma neienaaktu praataa - prasiit naudu vecaakiem, zinot, ka vinju ienaakumi pret mana dziivesbiedra un vinja vecaaku ienaakumiem ir kaa nakts pret dienu. Kur te vispaar ir probleema??? Vecaakiem buutu varbuut dziivesvieta vai kaut kas tamliidziigs jaapaardod, lai vareetu lekt liidzi liigavainja radiem?

Ja uzskati, ka vecaaki neadekvaati uzvedas un mantkaariigi luur uz liigavainja puses naudas maku, tad neaicini tachu, balleejies ar viira radiem, aizbrauksiet divataa veelaak uz LV un simboliski paseedeesiet ar Taviem radiem.

Tu sho probleemu esi uzpuutusi no nekaa. Tu pati straadaa? Laikam nee, ja straadaatu, gan jau savaam lupataam naudu pati buutu sagraabstiijusi. Taatad liigavainis ir mamuta neseejs? Un vinjam tieshaam buutu probleema nopirkt kleitu taadaa gadiijumaa?
03.01.2015 19:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits