Jautajums precetam, toposajam vai informetajam!?
esmu situacija, ka japlano kazas un man ir bedigs prats un jutos izmesta maliet no laivas! jautaju pec pieredzes stasta, padoma, ieteikuma vai vienkarsi plapas!
bedigs prats, jo tikko pie manis viesojas abas gimenes. neesam lv un kazas ari neplanojas lv, bet seit! protams, kas kazas galvenais jautajums- nauda un kur to dabut! musu planos nav izsukt vecakus sausu, bet gan ir sadi tadi iekrajumi un no toposa vira puses gimenes piedavajumi piepalidzet!
soreiz vairak pa manu gimeni. pati nejautaju, domaju, ka pasi ieminesis, kad sajutisies erti vai kad busim tikai sava starpa lai izrunatu lietas. Bet nezinu, ko gaidiju ( ne desmit tuksotus noliktus, ne piedavajumu visu atmaksat, bet laikam jau piedavajumu piedalities kau ka ar vai bez paskaidrojumiem, cik var, jo zinu, ka manejiem naudas klani neaug), bet dabuju to, ko pavisam negaidiju. pastaigajam pa saloniem, pamerijam kleitas- man neviena nepatik, bet izmerijam visadas un visadas cenu dazadibas. visa laika ne plusplesta varda par to, cik un ka vai kurs, tikai beigas uzjautaja vai tad ta nav ligavaina goda lieta man to uzsaukt! biju uz mutes un netabildeju, ka visur pienemts, ka meitas vecaki vai gimene uzsauc! tik teicu, ka seit tas nav pienemts un mums noruna, ka tas uz maniem pleciem.
par visu citu cik, ko, kapec un ka planojam ir izstastits apstastits un mums ir visletakie varinati vai pastaists, drzugu ieguldijums, bet summa jau tommer pacelsies!
pec visas man tetis iedeva 100e kleitai un nekadu vairak sarunu nav bijusu.
jautat? negribu nostadit vecakus neerta situacija, ka viniem jajutas vainigiem kapec nepiedalisies! un godigi tas man pat nav svarigi, jutos mazliet uzmesta, ka nva sis skaines, lai par to izrunatos un man izstastitu, cik un ko var, vai nevar!
tagad sezu un domaju, velk uz bimbu... jo saprotu, ka manas lieliskas attiecibas ar maniem vecakiem ir tikai manas iedomas, ja pat sada bridi un par sadam lietam neespejam atkalti runat, bet ir klusums...