Vērtības.

Reitings 226
Reģ: 22.12.2014
I got a girl but she ain't home, you want it huh?
Just come on over, you ain't gotta go, she ain't gotta know.
You want it huh, me too now come on over.
You so scandalous you so you so scandalous
You so scandalous but damn that pussy glamorous

here i come rubbin on your girls clit and under-bum
oops look what i found, a nice litte wonderbra
she must be young caue i can barely get under em
lips between the hips so i just keep on rubbin em
poke a hole in her but while im suckin them titties
yeah its fun, cause i can do all 3 at once
bust a nut let it drip drip from her tongue
slut i just gave you anal and you still licked it up
make-up on, in the club, fucked your mom just for fun
im so wet make you wild, make you wanna pull it out
oh wow on my knees cant breathe suck it down
i want to smear it all around cum queen bitch i wear the crown

But i want your face down, and your ass up.
And your ass up, and your face down.
She comin up, tryna catch breath.
And i grab her weave, like stay down.
Just breath yall...
Breath hoe...

Probably got a lot of other bitches owe you favors
Pussy so good, I had to save that shit for later
Took her to the kitchen, fucked her right there on the table
She repping XO to the death, I'm tryna make these bitches sweat
I'm tryna keep that pussy wet, I'm tryna fuck her and her friends
Is you really 'bout your money or nah?
Can you really take dick or nah?
Can I bring another bitch or nah?
Is you with the shits or nah?

Un tam visam pretī ir visas Nikijas un Mailijas ar twerkošanu uz skatuves un savas pārliecības paušanu par to, ka čalis ir kruts ja dīlo norkotikas, un tu vari justies pagodināta, ja esi viņa mauka. Bet tāda tu vari kļūt tikai, ja tev ir liela pakaļa.

Un pats labākais, (es uzturos līdz 25 gv sabiedrībā, vairāk runāju par šo vecuma grupu, un es neteiktu, ka tas ir maz- tiem būtu jābūt normāliem, nobriedušiem cilvēkiem), ka meitenes reāli klausās šos mūziķus un fano par viņiem. Labi, nerunāsim par vīriešiem kuri uzskata, es nezinu ko viņi uzskata, ka viņi ir kruti, stilīgi mēģinot līdzinātiem šiem te? Vienu dienu man pienāk mana 20gadīgā paziņa ar teikumu: oh yeah, es iemācījos twerkot. 10gadīgā māsa, skatoties vienu no Mailijas pusapģērbtajiem video ar knapi krūtis nosedzošu krekliņu- es arī tādu gribu. Trolejbusā divi padsmitgadīgi puišeļi: pussy so good..
. Vēl viena padsmitgadīgu meiteņu noklausīta saruna: viņš teica, ka gribot mani iz*rāzt- un abas ķiķina.

Nopietni?

Šī pasaule ir reāli sa*ista.
30.12.2014 15:26 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Un bieži vien pietiek ar tikai ar to , ka esi skaists ... Pasaulē ir arī tādi cilvēki ;)
31.12.2014 09:14 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Man nav īsti nācies saskarties ar to, ka pietiek ar skaistumu vien. Bet es neapgalvoju, ka tā nemēdz būt. Drīzāk izsaku minējumu, ka nemaz tik bieži ar to vien nepietiek. Prasās smadzeni klāt, lai to skaistumu mācētu izmantot par "ieejas biļeti" visās lietās dzīvē.
31.12.2014 09:19 |

Reitings 11162
Nē, nu kaut kādam saprātam jau jābūt :)
31.12.2014 09:24 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
es tiesam ari nesaprotu so visu. Besi tas visas mailijas , tverkosanas un selfiju kulti. Tas pats skatoties videoklipus nu visi taadi paarak sexuaali tik krata pakalas. Nu nevar salidiznaat , piemeram, ar so

https://www.youtube.com/watch?v=djV11Xbc914

agraak tiesi muuzika bija daauudz labaaka..

musdienas visas tas pakalas,silikoni sekss ir overrated.
31.12.2014 12:24 |

Reitings 10987
popmuziku kaa taadu vispar neklausos ari hip hop nee atskaitot ko no oldschool un pirmajiem eminem albumiem. :D
31.12.2014 12:26 |

Reitings 11162
Kādreiz zālē bija zaļāka un saldējums garšīgāks , kā tādas vecas tantes :D
31.12.2014 12:27 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
musdienas visas tas pakalas,silikoni sekss ir overrated.

kamēr šokē, tikmēr "māksliniekiem" ripo nauda, bet vairs jau nekas nešokē. tāpēc domāju, ka drīz atkal viss mainīsies uz tiklo pusi :)
ir ļoti ļoti daudz saturīgu un lielisku izpildītāju un ar ātrumu, kādā mūsdienās var izplatit un iegūt informāciju, nav limitu, lai atklātu sev jaunus mūziķus, māksliniekus, izkoptu gaumi. bet tie plikie skaļāk brēc un tie dzeltenie izpērk reklāmas vietas ekrāna vidū.
nepazīstu nevienu cilvēku, kas fano par tverkošanu, lieliem dibeniem un tādu idiotismu, nevienu.
31.12.2014 12:31 |

Reitings 10987
nepazīstu nevienu cilvēku, kas fano par tverkošanu, lieliem dibeniem un tādu idiotismu, nevienu.
++
31.12.2014 12:44 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Neko šausmīgu šajā visā nesaskatu. Nikija man patīk un tverkošana ir forša. Vairāk vajadzētu uztraukties, ka cilvēks ir tik aprobežots un tikai savu viedokli uzskata par vienīgo pareizo.
31.12.2014 12:46 |

Reitings 1080
Reģ: 06.09.2013
Man ir 24 gadi, mucā nedzīvoju, bet jūsu minētos vārdus "swageri", "twerkot" redzu pirmo reizi, tāpēc piekritīšu šim
Manuprāt, katrs pats izvēlas to, kādus cilvēkus redzēt savā apkārtnē.
31.12.2014 12:48 |

Reitings 382
Reģ: 25.11.2010
Pieprasījums veido piedāvājumu.
Un jā, šāda veida "izvirtības" ir pastāvējušas vienmēr, un vienmēr ir cilvēki, kas par tām ir šausminājušies. Jādomā vairāk kā savu dzīvi dzīvot, ne citu dzīvēs degunus bāzt.
31.12.2014 12:55 |

Reitings 367
Reģ: 30.12.2014
Tas ir šovbiznes, kurā mūzika, attiecīgi tiek veidota pēc vairuma cilvēku vēlmēm.
Tāda nesaprašana ir vecmāmiņu cienīgs runas veids, kā weee saka -
Kādreiz zālē bija zaļāka un saldējums garšīgāks , kā tādas vecas tantes

Personīgi es neesmu moderna, es neklausos Jaunās zvaigznes, man nav apple viedtālrunis, neprotu twerkot. Lai gan neko ļaunu nedomāju par tiem, kuri to dara.
31.12.2014 12:56 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010

+++

Acīmredzot, viss ir atkarīgs no sabiedrības, kurā izvēlies uzturēties un lietām, kurām izvēlies pievērst uzmanību. Es tādām Mailijām savu laiku neveltu, tāpēc nezinu, ko viņas dara klipos. Protams, ja to vien dara, kā meklē stulbības un šausminās par tām, tad citas lietas un cilvēkus ar citam interesēm un vērtībām nepamana.
Mani jau kaitina tā lielā šausmināšanās par to, cik visi mūsdienās sekli, stulbi utt. Tas, ka kādam apkārt ir tādi cilvēki, nenozīmē, ka visi ir tādi. Visos laikos ir bijuši cilvēki, kas interesējas par konkrētā brīža populārajām stulbībām un arī tādi cilvēki, kas interesējas par citām lietām. Turklāt, vismaz manā visumā eksistē tāda lieta kā pieaugšana - tas, ka kaut kāda 15 gadniece tagad fano par kaut kādu Mailiju, nenozīmē, ka viņa 20 vai 30 gados arī par viņu fanos. Cilvēki pieaug. Intereses mainās. Katram mums ir bijuši pusaudža gadi un dažādas intereses.
31.12.2014 13:05 |

Reitings 565
Reģ: 29.01.2009
tas notiek tāpēc, ka pasaulē vienkārši vairs neviens nekontrolē šādas lietas.

Galvenais jau manuprāt ir tas , ko vecāki ieaudzina saviem bērniem! Tā jau ir tikai neliela daļa šādu izvirtušu piemēru. Man liekas, vairāk ir tomēr labu piemēru, tajā pašā amerikā.
31.12.2014 13:14 |

Reitings 367
31.12.2014 13:16 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Es joprojām nezinu,ko nozīmē swag :( :D
31.12.2014 13:49 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Dažas te tik ļoti uzsver, ka neko par šīm lietām nav dzirdējušas, jo neatrodas attiecīgā sabiedrībā.. Manā draugu un paziņu lokā arī nekas no tā nav aktuāls, bet tas nenozīmē, ka es nezinu un neredzu, kas notiek pasaulē, cik populāra ir šāda mūzika un pārējais, par mani lielākoties jaunāku cilvēku vidū.

Un jā, šāda veida "izvirtības" ir pastāvējušas vienmēr, un vienmēr ir cilvēki, kas par tām ir šausminājušies.

Jā, ir, bet tas vienmēr nav bijis tik populāri, kā tagad. Rakstura īpašības un netikumi, kas kādreiz tika uzskatīti par nevēlamiem, tagad tiek celti godā - egoisms, narcisisms utt.
31.12.2014 14:55 |

Reitings 367
Dažas te tik ļoti uzsver, ka neko par šīm lietām nav dzirdējušas, jo neatrodas attiecīgā sabiedrībā.. Manā draugu un paziņu lokā arī nekas no tā nav aktuāls, bet tas nenozīmē, ka es nezinu un neredzu, kas notiek pasaulē, cik populāra ir šāda mūzika un pārējais, par mani lielākoties jaunāku cilvēku vidū.

Tieši un pareizi tu saki.
31.12.2014 14:57 |

Reitings 226
Reģ: 22.12.2014
Man gan nešķiet, ka tas ir paaudžu jautājums, jo pusaudži vienmēr centušies līdzināties autoritātēm, bet par to, ka visapkārt tiek malts, ka sieviete ir gaļas gabals ar caurumiem un nekas vairāk, un atrodas sievietes, kas sevi tā arī nostāda, kratot savus plikos dotumus publikas priekšā un pašapmierinoties uz skatuves. Jā, protams, ar to panākot publicitāti, bet tas nemaina faktu, ka tas tiek darīts lētā veidā. Un pusaudži, jā, viņi to uzskata par normālu, jo to ikdienā redz, mūzika, filmas, utt, un loģiski, skrien pakaļ, un tad par prieku krutajiem, klubā sanarkojušiem čaļiem par prieku dejo ar stieni.

Vairāk vajadzētu uztraukties, ka cilvēks ir tik aprobežots un tikai savu viedokli uzskata par vienīgo pareizo.

Man gan šķiet, ka tādus tekstus met ārā tieši tie, kuri par pareizo uzskata savējo, tā norādot, ka otra puse ir nepareiza. Jo es neatceros, ka būtu tā apgalvojusi. Bet lai nu būtu.

Jā, tas ir tikai mans viedoklis, bet es to tiešām uzskatu to par pazemojošu.
31.12.2014 18:42 |

Reitings 90
Reģ: 29.12.2014
Nikija ir zvaigzne un dieviete, jūs esat pārāk retardētas lai to saprastu.
31.12.2014 18:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits