Nu, taču, dārgās dāmas, kur ir problēma - aizejam uz tuvāko veikalu pēc šampja pudeles un atšaujam vaļā aiz priekiem, ka esam labākas par kaut kādu randomu čiksi šajā, ar kuru jums visām nav nekādas saistības. :D Pieņemu, ka šī doma silda sirdi ne vienai vien. Par kaut kādu izmainīšanos runājot - pilnīgs bulšits. Un apkaunojums? Man? Bitch, please, kamēr jūs te vārījāties par to, kas ir un kas nav, ļāvāties savām neprātīgajām fantāzijām un izdzīvojāt šodien astoto orgasmu no domas, ka, damn it, tā Pārsla taču ir neglīta un riebīga, es, piemēram, uzcēlu veselu pili no Lego klučiem kopā ar meitu un aizvedu divus maisus drēbju nodošanai labdarībai. Es neesmu droša, kuru šī diskusija vairāk apvaino - jūs, kas uz šo te pavelkaties, jo pašām dūšas par maz kaut ko uzrakstīt, vai mani, kuras viena sliktas kvalitātes apšaubāma bilde ir nonākusi iztirzāšanai. Ne jau no šiem te suņa murgiem kaut kas mainīsies manā dzīvē, drīzāk neviltoti priecājos, ka atsevišķām personām ir tikusi izdevība nolaist savu tvaiku. :D