sodien sanaca aizdomaties par tiem viriesiem kuri vienmer, jeb daudzus gadus ir brivi un varbut ari bez attiecibu pieredzes. Man tas liekas pilnigi normali, kamer ta ista nav satikta, bet riebjas tie kas baz acis un jauta-"kapec tev nav attiecibas?" kaa,tev nekad nav bijusas?" Kas tur ipas galu gala? Manuprat vienalga cik cilvekam ir gadu, ja cilveks nav saticis sev piemerotu cilveku,tad nav, manliekas ka vena no galvenajam lietam dzive ir iemacities dzivot vienam, jo tas vienmer var noderet. Latvija ir loti daudz tadu viriesu, es pat teiktu vairak neka tadu, kuri ir attiecibas. Ari slavenibu vidu. Ka piemeram:
jautāja par iemesliem, tas ir viens no iemesliem .... katrs savā guļamistabā var darīt ko grib, kā grib un ar ko grib ... es tiešām neesmu pret gejiem un lesbietēm :)
Principā varu piekrist autoram. Daudz cilvēku dzīvo sava normāluma rāmjos un tiklīdz kāds ar savu domāšanu un rīcību tajos neietilpst, tā momentā kļūst par slimu, dīvainu, utt. Tas ne tikai uz vīriešiem attiecas.
TwistTheLeaf-tiesi ta. mani uzskati ir tadi, ka vienalga cik cilvekam gadu, ja vins nav saticis sev piemerotu otru pusiti un ir pieradis dzivot viens, tad tas ir pilnigi normali, man kaitina tie cilveki, kuri uzskata ka tik un tik gados obligati jabut kaut kadai attiecibu pieredzei, ja ne tad divains.
Ralfs jau sen skandina, ka pašlaik,kad Per sācis aiziet uz Urrā! tikmēr īsti draudzenei neesot laika.tur,kur Zeltiņš vada to raidījumu pats teica. Ja kāda uzradīsies - okej, mēģinās, bet speciāli attiecības nemkelē tagad.
Reiniks laikam točna ir gejs.
Roberto....par to nezinu.
Bet puisis Reinikam vismaz ir? Man liekas, ka tas ir briesmīgi, ka nevari nekur parādīties sabiedrībā ar viņu
nu nedomāju, ka visu mūžu kulakā dročī , man jau šķiet, ka tapēc aizšāva uz Ameriku, tur visiem pie vienas vietas par mūsu zvaigzni, nav jau Perisa Hiltone , lai žurnālisti no pakaļas skraidītu