Gan Bei neesmu šo ēdienu ēdusi, bet reizēm taisu rīsi + ola + zaļie zirnīši + garneles.
Rīsus uzvārīt gandrīz gatavus, nolikt malā.
Uztaisīt olu kulteni (lai ola ir atsevišķās piciņās, gabaliņos), nolikt malā. (ola + mazliet sāls)
Nelielā ūdens daudzumā pannas apakšā sagatavot zaļos zirnīšus (saldētos), līdz gandrīz gatavi (gatavoju bez sāls, lai zirnis saglabā saldumu), nolikt malā
Saldētās garneles ar ķiplociņu un ingveru pannā sagatavot gandrīz gatavas.
Tad sajauc visu kopā. Pievieno vai nu soju, vai teriyaki, vai oyster sauce, vai buljona koncentrātu, vai jebkādu mērci pēc savas gaumes garšai. Drusku pirpari, ja garšo, drusku čili. Ļauj pannā savilkties garšām kopā pāris minūtes, un tad jau var ēst.