Kurš un kā maksā?

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Esmu par vīriešiem džentlmeņiem un uzskatu, ka vīrietim ir jāmaksā randiņā.

Bet kā ir ar tām tricky situācijām, kad satikšanos ierosina sieviete...? Teiksim, vienu dienu sieviete pie sarunas pasaka, aizejam vakarā uz kino. Vai tas ir uzaicinājums uz randiņu no sievietes puses? Vai sievietei ir jāmaksā? Vai arī tik un tā jāmaksā vīrietim, kaut arī viņš to kino neierosināja?

Gribu saprast tīri to etiķeti.
29.12.2014 14:42 |

Reitings 435
Reģ: 28.11.2014
Jackie, bet tas ir tas, ar ko vīrietim ir jārēķinās. Ja grib sievieti, tad ir jābūt pietiekami stabilam vīrietim, lai to varētu atļauties.

Tieši tā, jo sieviete tāpat kā prostitūta ir jānopērk, un tāpat kā mājdzīvnieks jāuztur -_- Turklāt, drostala un līdzīgās vienmēr runā tā, it kā tikai vīrietis gribētu attiecības, sievietes nē un ne par ko. Nu ja jums tie vīrieši nav vajadzīgi, tad priekš kam vispār tikties ar viņiem? Veltiet vairāk laika darbam, varēsiet pašas sev visus krāmus pirkt un visu apmaksāt, nebūs jāmokās meklējot naudīgus vīriešus un arī pēc tam viņi jums nesēdēs uz kakla.

Ir kultūras joprojām, kur precēties vīrietis drīkst tikai tad, kad ir spējīgs nodrošināt ģimeni.

Tās ir kultūras, kur sievas algotus darbus nestrādā, bet aprūpē vīru, klausa katru viņa vārdu un audzina 8 bērnus. Tu to dari vai grasies darīt? Noteikti nē.
30.12.2014 12:35 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Veltiet vairāk laika darbam, varēsiet pašas sev visus krāmus pirkt un visu apmaksāt

Ha! Viegli pateikt:D

Bet vispār tāds vīrietis, kas sievietei par visu maksā, saprot, ka ir viņu "pieradinājis" un ka viņam ir vara pār viņu. Ir sajūta, ka nekur nepazudīs.
Savukārt maksimāli "neatkarīgā" var izslīdēt jebkurā brīdī. Ar tādu vecim psiholoģiski grūtāk. Jāattīsta citi saķeres punkti.
Līdz ar to vīriešiem savā ziņā pašiem ir izdevīgi būt "maksātājiem".
30.12.2014 16:15 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Bet vispār tāds vīrietis, kas sievietei par visu maksā, saprot, ka ir viņu "pieradinājis" un ka viņam ir vara pār viņu. Ir sajūta, ka nekur nepazudīs.

Diezvai. Dēļ pežas tiek uzturēta, ar visu savu pažu arī azies. Nav sajūtas, ka nepazudīs.
30.12.2014 17:30 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Esmu izmaksājusi gan restorānu, gan spa, viesnīcu, muižā atpūtu, pirti,bet tikai esot nopietnās attiecībās. Man nav ienākusi doma ne pat prātā pirmajos randiņos kaut ko uzsaukt. Man nav žēl nekā,ja attiecības nopietnas. Rēķina dalīšana uz pusēm man nav pieņemama. Esmu savu daļu samaksājusi un nav bijušas naudas probl.,ka nevarētu samaksāt, bet vīrietis vērtību zaudēja.
30.12.2014 19:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits