Varu tevi saprast. Man arī šī gada septembrī notika kaut kāds dzīves lūzums vairākās dzīves sfērās, kas savukārt ietekmēja nākamās - veselību un attiecības. Respektīvi taviem vārdiem, viss bija pilnīgā dirsā, viss sabruka! Vēl joprojām cīnos, kaut kādā ziņā ir labāk. Pozitīvi, ka vari atrast lietas, kas ir okay tavā dzīvē! Manā gadījumā širmes galīgi aizkrita ciet, un nekas nebija labi. Ko varu ieteikt un kas man palīdzēja - psihoterapeits/psihologs. Jebkurā gadījumā tas palīdz, vienalga ar kādām problēmām cīnies. Jānodrošina atbalstoša vide, drošības spilvens, varbūt tā ir otra pusīte, ģimene, draudzene vai visi kopā. Jārod resursi, kur smelties prieku, apmierinājumu, cerību - kāds hobijs utt. Fiziskās aktivitātes nekādā gadījumā nedrīkst izslēgt no ikdienas režīma! Tas tā īsumā, ļoti grūti tā ieteikt, neko vairāk nezinot. Katrā gadījumā esi kontaktā ar sev tuviem cilvēkiem un stāsti, kas tev uz sirds! Vajag izreaģēt emocijas, izraudāt, izrunāt, izbļaut, izzīmēt, kā nu kurš. Tas sākumam...Ja nu kas, vari man sūtīt PM! :)