laabdien, dāmas :) sen neesmu šeit "atskaitījusies":)
es jūtos lieliski! Ziemassvētki pie mums mājās (nevis laukos) bija lieliskas, tikai nenormāli pietrūka vienas personas, kas parasti ir. Dievinu jauno ģimenes stāvokli- īsta ģimene :)))))
es te tā padomāju un atskārtu, ka teicieni "laimīgs otram ļaunu nevēlēs", "labs rada abu" ir patiesi :))
Tā gribas lai apkārt visi ir jauki. Un lai rada labu. Pietiek tak to negāciju!
ļoooti gribu jaunu mājokli-savu! Un tad mana dzīve būs (skan nereāli)- PERFEKTA! Es beidzot jūtu sakārtotību it visā :))) Jā, ir grūtības, vai pareizāk- nervu bendītes (universitāte :D )..bet tās es uztveru kā rādītāju/ šķīdinātaju manai saldajai dzīvei :) Un šeit absolūti nav runa ar naudu. Kad viss ir sakārtots, es ar tīru sirdi varu teikt- man tiešām pietiek manas vidējās algas- ne par daudz, ne par maz. Pietiekami, lai izdzīvotu un ne pārāk daudz, lai paliktu par naudīgu pretekli :)))))
kā jums ir ar sajūtām? Es pat nezinu, ko vēlos jaunajā gadā?- nu, atgūt formu pēc dzemdībām, mājokli un nobeigt universitāti (pēdējo ievēlēšos nākamo jauno gad :D ))
Lai jums visām superīgas brīvdienas! Nesūkstīsimies par niekiem ;) veidosim pašas savu dzīvi pēc sava scenārija un to panākt var tikai esot ļoti prasīgām (pēc sevis spriežu)- nepadodaties citu aizrādījumiem, ka "Tavas prasības ir par augstu , Tev grūti izdabāt". Mums izdabāt nevajag..ir nepieciešams līmenis! Un pie tā jāpieturas ;) tas ir kā krosa- palaidīsi pa priekšu vienu...palaidīsi vēl vairākus. Paliksi pēdējais!