Labrīt!
Šodien aizdomājos par vienu lietu un gribētos uzklausīt viedokļus no malas un nedaudz padiskutēt!
Tātad, esmu pēdējā gada studente. Jau divus gadus strādāju kādā uzņēmumā par administratori. Uzņēmums ir nelielā mērā saistīts ar manu apgūstamo profesiju un tā nu ir sanācis, ka bieži uz šo uzņēmumu nāk cilvēki, kas ir mani potenciālie topošie darba devēji vai vismaz kolēģi noteikti! Kā jūs domājiet, vai tas kaut kādā mērā samazina vai, varbūt, uzlabo manas izredzes dabūt darbu uzreiz pēc universitātes, piemēram, pie šiem pašiem cilvēkiem? Protams, tas viss nav viennozīmīgi un ir vēl daudz un dažādi citi faktori no kā tas ir atkarīgs, tāpēc gribētos dzirdēt viedokļus no malas! Zinu, ka liela daļa no viņiem (ja ne visi) zin, kas es esmu (apmeklēju dažādus kursus utt un vaigā mani noteikti ir redzējuši). Man par to visu ir savs, dalīts, viedoklis: no vienas puses tā tomēr ir apkalpojošā sfēra un nu nekas spīdošs tas nav, taču no otras puses,
es vēl esmu studente (savā jomā darbu dabūt ir ļoti grūti, praktiski neiespējami) un darbs tomēr neko sliktu par cilvēku nesaka, uzskatu, ka varbūt tas pat ir labāk: es esmu viena no retajām savā kursā, kas strādā un darbs, tomēr, cilvēki norūda.
Un jā, uz vienu no uzņēmumiem, kur strādā X (manas darba vietas patstāvīgs klients), esmu arī sūtījusi CV , mani nepaņēma (protams, ka labāk izvēlas tos, kam diploms jau kabatā). Un es domāju, vai man par to ir jājūtas tagad neērti ? (nezinu, es nedaudz tā jūtos, lai gan pieļauju domu, ka x nemaz nezin, ka sūtīju CV, jo ne jau viņam rakstīju). kādas jūsu domas? pieredze? :-)