Piekrītu Vigiana viedoklim. Esmu strādājusi Maximā par zāles darbinieku. Pusdienas bija labas un tiešām garšīgas, tad, kad darbu biju padarījusi, varēju iet mājās un nebija tā, ka kāds turētu līdz veikala slēgšanai. Uz tualeti gāju kad gribēju, arī smēķēšanas pauzēs varēja doties nejautājot nevienam atļauju. Protams ar noteikumu, ka visas preces plauktos ir izkravātas un tobrīd nav daudz darba. Tolaik latos saņēmu 200 latus, kas priekš manis, jaunietes, kura tikko tikai uzsākusi dzīvi Rīgā, bija daudz.
Šobrīd, kamēr vēl neesmu atradusi savu īsto dzīves aicinājumu, arī strādāju darbā, kur nesaņemu tūkstošus, taču ar tiem 400 eiro uz rokas man ir pilnīgi pietiekami. Varu gan paēst, gan nomaksāt rēķinus. Kosmētikai iztērēju labi ja 15 eiro mēnesī, drēbēm, ja nav vajadzīgs jauns skapja saturs, tad aptuveni tikpat daudz. Viss atkarīgs no tā pie kādām ekstrām cilvēks dzīvē ir pieradis. Man personīgi nevajag sejas losjonu pa 40 eiro vai jaunu kurpju pāri pa 150, tāpēc iztikt varu un nav tā, ka būtu jāgrauž sausa baltmaize.