31.decembrī ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim būs iespēja piedalīties un apmeklēt dažāda veida svētku pasākumus pilsētas kafejnīcās, viesnīcās, laukumos un parkos tai skaitā arī Jaungada uguņošanas pusnaktī.
Šogad Jaunā 2015.gada sagaidīšanas svinības īpaši tiks atzīmētas 11.novembra krastmalā, kur sākot no plkst. 22.00 līdz 02.00 naktī rīdziniekus un pilsētas viesus priecēs skanīga, aizraujoša un dinamiska koncertprogramma Latvijas mākslinieku sniegumā un, protams, neiztrūkstošā uguņošana pusnaktī!
Sarunā ar draugiem sagaidīt jauno gadu. Bet kur... nav ne jausmas. Es pēdējos gadus sagaidu ar ģimeni, draugiem mūsu pilsētiņas centrā, kur šauj salūtu. Pagājušo gadu sagaidīju ar draugu tikai divatā :) mājas un izgājām ārā paskatīties salūtu... Nezinu kādēļ tā sanāca, bet bija forši :)
cik gan stulbam jābūt,lai brauktu uz krastmalu skatīties salūtu.
Jo? Esmu svinējusi gan savās mājās centrā, gan restorānā, un vienmēr izejam uz kratmalas pusi, lai ar salūtu sagaidītu jauno gadu. Ak jel, mans intelekta līmenis izrādās krītas ar katru gadu.
Citiem tieši tā burzma patīk, patīk tā atmosfēra kas tur valda. Tāpēc viņi ir tik stulbi un brauc skatīties salūtu krastmalā. :-D Bet tas nav obligāti. Tas ir domāts vīiiiinogai.
Arī es pagājušogad ar cosmo dāmām sagaidīju jauno gadu jaukā pasākumā :)
Ja kāda šogad grib pievienoties uz to pašu pasākumu , neuztraucieties tur daudz vīriešu būs :D
Rakstat man droši :)