Nezinu vai problema,bet tomer..

Reitings 4
Reģ: 28.12.2014
Sveiki,palasot jusu diskusijas,nolemu registreties portala.Lai uzzinatu jusu viedokli,pieredzi un domas par manu problemu,cik nu to var nosaukt par problemu..
Tatad lieta taada,ka esmu 19 gadus jauna meitene,itka izskatiga,itka nekadas lielas vainas sevi neredzu,bet acim redzot tadas ir jo liidz pat 19 gadu vecumam,man nav bijusas istas attiecibas,kur nu runaat par istam attiecibas,vispar nekadas attiecibas.Ne reizi neesmu aicinata uz randiniem,lai gan ir puissi kuri izrada lielaku interesi,bet tas viss aprobezojas ar nemitigiem acu skatieniem un smaidiem,bet tas arii viss.Varbuut simpatizeju tikai kautrigajiem,lai gan taa drosi vien ir tikai manis izdomaata atruna lai nejustos nozelojami. :D Jebkura gadijumaa,veletos dzirdet jusu viedokli,jo drosi vien par paliksanu vecmeitu kaartaa mana vecuma nevajadzetu uztraukties,bet tomer,baidos,ka piemeklees tads pats liktenis,kaa dazzu labu rada gabalu..
Un atvainojos par diezgan nesakarigo tekstu bez garumzimem,datora problemas :)
28.12.2014 00:37 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
Vienmer esmu domajusi,ka kluba satiktie puisi un visi tie kuri neta izrada interesi ir sava veida (nezinu kas),kuri grib ar mani satikties ne tapeec ka es viniem simpatizeju,bet kaadu citu iemeslu deel.

Tā ļoti bieži arī ir. Nedod iespēju izmantot tevi "citu iemeslu" dēļ un skaties, vai čalis notīsies. ;) Ja ne, tad krīti apskāvienos.
28.12.2014 02:04 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Baigā problēma, pārsvarā visiem normālas attiecības veidojas pēc skolas. Nav ko uztraukties. Bet nu ja gribas ko mainīt savā dzīvē, sāc ar sevi, pamaini stilu, matu griezumu, meikapu. Parasti palīdz :)
28.12.2014 10:26 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
nu tīņa gados, ja ballītēs bučojas ar to, kas pagadās, nav nekas traks, manuprāt. ar puišiem, meitenēm, kas nu ir, ar to bučojas :D:D
28.12.2014 10:31 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Ja bučošanās ir vienas nakts sakars. Ak jel, esmu bijusi staigule skolas laikā.

:D
28.12.2014 10:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits