Sveikas, milas meitenes...
Lieta ir tada, ka man 5gadi atpakal arsts konstateja, ka man ir Vegetativa Distonija, 2gadi mocijos ar to kaiti un biezajam panikas lekmem...
Lidz beigas sapratu, ka ta dzivot nevaru un saku cinities par sevi, saku iziet cilvekos, nedomat par lekmem un domat, ka nekas tacu slikts nevar notikt...
Un veiksmigi uzveicu to briesmoni, nu jau 3gadi pagajusi, ka nekadi simptomi nav bijusi.
Peksni sodien mans milotais man pazvanija, mes sakam runat, es uzpipeju un pec musu sarunas gaju uz savu istabu, kad peksni man slikti palikas, sagriezas galva un kajas tadas mikstas palika, knapi lidz savai istabai tiku, peksni vel krutis tads ka karstuma vilnis paradijas nu apmeram tads kad cilveku nobiede.
Tad es pakeru baldrianu pudeliti, iedzeru 15pilienus, bet labak ta pat nepalika, pec tam pazvaniju mammai pastastiju kas noticis vina mani nomierinaja teikdama, ka viss bus labi un ja paliks sliktak vina atbrauks pie manis pa nakti paliks un man palika vieglak...
Tagad briesmigas sajutas ir pargajusas, bet ta pat vel slikta passajuta ir...
Vai ta var but atkal Vegetativa Distonija, vai kas cits?
Pie arsta protams rit pierakstisos, bet velos dzirdet vai kadai ir bijis lidzigi?
Paldies...