Bet es varu pamatot savu komentāru :D Pēc mazāk kā 20 dienām mīlestība nav iespeājama (no zinātnes viedokļa skatoties, jo šajā posmā var būt tikai iemīlēšanās, kas ir citādāks ķīmisks process nekā mīlestība), Par jaunām pozām tieši tāpat - mazāk kā 20 dienās nez vai var apgūt daudzas seksa pozas (kvalitatīvi), manuprāt, normāls ieteikums, JO, tā kā tev patīk visur piebalsot ''cosmo večiem'' pieņemu, ka uzskati, ka visas sievietes krāpj (to, man šķiet, vēl šodien teica visions), + tu teici, ka tev ir 19, kas nav vīrieša vecums, jo tavi komentāri ļoti labi parāda, ka neesi nobriedis (nekāda loģiskas vai pamata, vienkārši uzbraucieni tukši, cerot ar to kādu aizskart), bet briedums, nevis loceklis, ir tas, kas padara vīrieti par vīrieti. VISAM, ko teicu bija pamatojums. Savukārt tavs teksts par to, ka esmu prostitūta, ka neviens cits izņemot invalīdi un kropļi mani nemīlēs, lūk, ir bez JEBKĀDA seguma, tā ka ieteiktu vai nu iemācīties pamatot savu viedokli ar kaut kādu info (vai vismaz loģiku, jo nez, kāpēc lai neviens bez invalīdiem mani nevarētu mīlēt? Nu reāli, kāpēc? Jo tu nepazīsti ne mani, ne zini kā es izskatos.. Tev nav nekāda info, lai tas būtu vērā ņemams apgalvojums), vai pašam pieturēties pie sava ''ja nevari pateikt neko labu, nesaki neko vispār''.