Precēties vai nē

Reitings 1010
Reģ: 29.01.2009
Ar savu vīrieti dzīvojam jau vairākus gadus kopā. Es gribētu nokārtot attiecības oficiāli. Pirms pāris nedēļām beidzot savējam pateicu, vai nu precamies, vai šķiramies. Viņš pateica, ka ar mani grib kopā dzīvot, bet precēties negrasās. Viņa nostāja ir pretēja, vai nu dzīvojam kā ir, vai šķiramies. Kā sadzīvot ar šo situāciju?
27.12.2014 20:02 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Dreik, tu esi galīgi neizdevies trollis. Kaut kad starp idiotu un... idiotu :D Nevaru izlemt. Pat smieties negribas ne par vienu tavu tekstu, jo viss pārsvarā ir pilnīgi pretīgas rupjības.
27.12.2014 21:28 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Zigfrid, tu patiesībā esi mans sapņu vīrietis, bet nu man jau tādu nedabūt. Skumji manai sirdij, skumji, tik skumji :D Uz ko nu es vairs varu cerēt - vienreiz jau nonācu ''neeksistējošās, mistiskās'' sievietes lomā un atteicu bildinājumam - viss, otrreiz jau tāda laime noķert veci un sazāļotu aizvilkt noprecēt nesanāks :D
27.12.2014 21:28 |

Reitings 310
Reģ: 07.12.2014
Apple_pie- ja damas pirmas sak rakstit kaut ko aizvainojosu pilnigi nepamatoti un bez iemesla, tad ir normali tavuprat? Un trollis es neesmu. Varbut medzu parsat par stripu, bet to tada gadijuma seit dara visi.
27.12.2014 21:30 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Žēl, žēl, bet neuztraucies - meklē tos kuriem tevu nav bijis - tie labprātāk zem tupeles lien! :-D
27.12.2014 21:31 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Nu nezinu gan, vai kāda tevi šeit sauca par kropli vai invalīdu vai ka ar tevi tikai kroples satiktos.
27.12.2014 21:32 |

Reitings 310
Apple_pie- nu palasi palasi ko ta hone rakstija, un pasaki vai tam bija kads pamatojums un vai tas ta normali jeb ne :)
27.12.2014 21:33 |

Reitings 1196
Zigfrīd, paldies par ieteikumu ;) Tagad jādodas medīt tāds - kas gan var būt vēl aizraujošāk kā pabāzt vīrieti zem tupeles un pašai tēlot veci mājās :D
27.12.2014 21:34 |

Reitings 1196
dreikuci, nu ja tu pats palasi, ko ''ta hone'' rakstīja, tad redzēsi, ka neko aizvainojošu es neteicu - komentāros iepinu tevis paša dotu info, nekā tevi nelamāju, neapsaukāju.. Nu nesmuki tas, ka nemāki vispār komunicēt un atbildēt kaut ar sarkasmu, bet tikai kroplus un invalīdus piesaukt (kas, starp citu, nebūt nav sliktāki vai mazāk vērtīgi cilvēki par tevi)
27.12.2014 21:36 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Kur tev prāts bija uztādīt tādu ultimātu? Tak nevar tā paziņot vīrietim, it īpaši ja viņš tiešām nevēlas tās kāzas dēļ iepriekšējas pieredzes. Būtu normāli ar laiku iesildījusi viņu pie tās domas, varbūt ar uztaisīt pavisam klusas kāzas, ar tikai jums un pašiem tuvākajiem, tā lai vīrietim tā būtu ne tik grandioza lieta un nebūtu bariem radu un draugu kuri uzreiz vel vairāk viņu uztrauc par kāzām.

Pati sevi esi smagi iegāzusi, vai nu jāškiras un jācer ka viņš tomēr pārdomās savu lēmumu, vai arī jāpiekāpjas pašai sevis teiktajai un jāpaliek muļķes lomā. 9 gadi kopā nav mazs laiks, bet ja jau vīrietis tiešām negrib precēties tad tam ir jābūt ļoti labam pamatojumam. Kāpēc no iepriekšējās sievas šķīrās?

Ja attiecības gribi saglabāt, ej un piekāpies viņam, bet tai pašā laikā centies ar viņu izrunāties, kāpēc viņš ir tik ļoti pret kāzām? Tak ne jau visas attiecības ir vienādas un arī ne visi cilvēki.
27.12.2014 21:47 |

Reitings 310
Fantastiski, tiešām liels prieks, ka arī tik bezcerīgiem gadījumiem veicas

dreikuci, tik mīlīgi, ka tu tici, ka tevi tiešām kāds mīl aizej labāk pamacies kādas jaunas pozas vai kaut ko, tev jau pieredzes diez ko nav.. mācies, lai meitene nenoklīst pa kaktiem Un ''vīriešā viedokli'' tu pārstāvi No tevis līdz vīrietim kā rāpus līdz Ķīnai

un tagad tu gribi teikt ka tas ko es atrakstiju tev preti ir mazak rupjs par to ko rakstiji man?! Turklat pamatojuma un iemesla nekada...bet vainigi jau vienmer viriesi protams....
27.12.2014 21:48 |

Reitings 1493
Stulba šeit ir ne tikai situācija ...

nuuuu, piedod, jāpiekrīt :D un arī kubietei jāpiekrīt
Jēga no ulstimāta ja tāpat neko nedarīsi?

Jau šobrīd saki, ka vīrietim pieder pēdējais vārds. Nu ar to savu ultimātu sevi vienkārši būsi nostādījusi muļķes lomā, ja no saviem vārdiem atkāpsies - vīrietis apzināsies, ka nekur Tu neskriesi arī, ja viss, kā līdz šim, būs pa viņa prātam.

Ja reiz negribat šķirties, tad arī jāsadzīvo ar to, ka viņš precēties negrib, un viss.
Vai pati vispār gribi tās precības? Jā, saprotu, apkārtējo spiediens un expectations var sadot pa nerviem. Bet jums tā dzīve jādzīvo un nevienam nav jāatskaitās, ja negribat precēties.
27.12.2014 21:49 |

Reitings 1196
Bet es varu pamatot savu komentāru :D Pēc mazāk kā 20 dienām mīlestība nav iespeājama (no zinātnes viedokļa skatoties, jo šajā posmā var būt tikai iemīlēšanās, kas ir citādāks ķīmisks process nekā mīlestība), Par jaunām pozām tieši tāpat - mazāk kā 20 dienās nez vai var apgūt daudzas seksa pozas (kvalitatīvi), manuprāt, normāls ieteikums, JO, tā kā tev patīk visur piebalsot ''cosmo večiem'' pieņemu, ka uzskati, ka visas sievietes krāpj (to, man šķiet, vēl šodien teica visions), + tu teici, ka tev ir 19, kas nav vīrieša vecums, jo tavi komentāri ļoti labi parāda, ka neesi nobriedis (nekāda loģiskas vai pamata, vienkārši uzbraucieni tukši, cerot ar to kādu aizskart), bet briedums, nevis loceklis, ir tas, kas padara vīrieti par vīrieti. VISAM, ko teicu bija pamatojums. Savukārt tavs teksts par to, ka esmu prostitūta, ka neviens cits izņemot invalīdi un kropļi mani nemīlēs, lūk, ir bez JEBKĀDA seguma, tā ka ieteiktu vai nu iemācīties pamatot savu viedokli ar kaut kādu info (vai vismaz loģiku, jo nez, kāpēc lai neviens bez invalīdiem mani nevarētu mīlēt? Nu reāli, kāpēc? Jo tu nepazīsti ne mani, ne zini kā es izskatos.. Tev nav nekāda info, lai tas būtu vērā ņemams apgalvojums), vai pašam pieturēties pie sava ''ja nevari pateikt neko labu, nesaki neko vispār''.
27.12.2014 21:56 |

Reitings 310
Hone-zini,viss ir iespejams ja to velas. Daudz seksa pozas man nevajag macet un zinat. Esmu diezgan konservativs un varu iztikt ar 2-3. Virietis ir tas kurs jutas ka virietis. Es tads jutos, tatad tads laikam ari esmu. Rupji komentari man ir tikai saja diskusija, vel cita es visu argumenteju un loti izteicu savas domas,bez apvainosanas. Un tu mani pazitu vai zinatu, la teiktu vai mani kads mil vai nemil? Vai par to cik es labi protu komunicet? Tici man,realaja dzive es komuniceju ar cilvekiem loti labi. Bet ja tu spried par cilveku pec daziem pelnitem rupjiem komentariem kurus pati panacis tada saita ka sis, nu tas loti daudz ko izskaka par tevi ;)
27.12.2014 22:06 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Vai tiešām deviņu gadu laikā pilnīgi nevienu reizi jūs nerunājāt par kāzām, ko par to domā viņš, ko Tu?! Nedomāju, ka viņa viedoklis šajā jautājumā nāca kā zibens no skaidrām debesīm, bet, ja tā, tad man tas liekas tiešām dīvaini.
Ja negribi šķirties, tad ir jāpieņem. Es nezinu, vai es varētu pieņemt. Bet es arī ātrāk būtu noskaidrojusi, jo deviņus gadus negaidītu.
27.12.2014 22:12 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Hmm, man vienīgai liekas, ka izvēli jau izdarīji.. Tātad nostādīji vīrieti fakta priekša- precamies vai šķiramies!! Līdz ar to izvēle izdarīta, tur vairs nav ko domāt.. Nu pati tak izvirzīji šādu ultimātu. Un vīrietis izdarīja konkrètu izvèli..
/nelasīju visu diskusiju/
27.12.2014 22:14 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Varbūt vīrietis ar mieru sarakstīties? Sarakstīsieies pa kluso un miers mājās. Būsi sieva un likumiski arī viss būs nokārtots.

Ja iepriekš vīrietis laulājās baznīcā, tad tāda veida kāzas jums tāpat nespīd.
27.12.2014 22:17 |

Reitings 1196
Nu par tavām komunikācijas spējām es spriežu no tā, ko redzu šeit - jau devu tev salīdzinājumu starp komentāriem - vieni balstīti uz kaut kādu elementāru loģiku un info par lietotāju, vai tukšiem ''aizskarošiem'' komentāriem bez jebkāda seguma - ja tu neesi apveltīts ar spēju paust savu viedokli kaut kā pamatotāk, nevis saucot mani par ''prostitūtu'' un vārdu ''invalīds'' cenšoties izmantot kā lamuvārdu, tad šoreiz man jāaizņemas tavi vārdi un jāsaka - tas tiešām kaut ko pasaka par tevi, neko labu gan, diemžēl. Tas, vai realitātē tu māki komunicēt, man nav īpaši svarīgi, lai gan ņemot vērā to, ka tevi tik ļoti no pacietības var izvest anonīms cilvēks forumā, jādomā, ka diez ko savaldīgs arī dzīvē tu neesi, bet tas tā, man šķiet, ka laiks beigt mūsu dialogu :D
Atāāā!
27.12.2014 22:18 |

Reitings 1010
Beidz, es pati iepriekš laulājos baznīcā, izšķīros, nav nekādu šķēršļu.
Manējais vienkārši neredz jēgu precībām un viss.
27.12.2014 22:19 |

Reitings 346
Reģ: 16.11.2014
Kur tev prāts bija uztādīt tādu ultimātu? Tak nevar tā paziņot vīrietim, it īpaši ja viņš tiešām nevēlas tās kāzas dēļ iepriekšējas pieredzes. Būtu normāli ar laiku iesildījusi viņu pie tās domas

ahahaha tipiska bāba iesaka otrai bābai ar veci tieši nerunāt, jo tad zināms ka viss būs kā vecis teiks, bet labāk ar veci manipulēt. bābām nav mugurkaula, nav pašcieņas, nekādas neatkarības, nekā.
27.12.2014 22:19 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Precēšanos nevar uzspiest, tas ir tas pats kā uzspiest jūtas.
Tas ir jāgrib pašam.
Un ja negrib tad tam iemesli, varbūt arī diezgan banāli, piemēram slinkums.
27.12.2014 22:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits