Sho tupo baabu es atcereeshos muuzhiigi un sho gadiijumu piemineeshu kad vien buus izdeviiba. Izcils baabisma piemeers. Domaa, ka par vechiem zina visu un ir saveejo palikusi zem tupeles, bet izraadaas tak ka nav speejusi. Jo baabas no vechiem atshkiras ar vienu buutisku lietu: baaba ar jebkuru veci attieciibaas zaudee savu vaajo personiibu un kluust atkariiga no vinja, taadeel raujas laulaaties lai vecim gruuti aizmukt, bet vechiem ir stipras personiias, ko kaut kaadas baabas ietekmeet nespeej, un lauliibu mums kaa zivij velosipeedu vajag.
Spriezhu, ka peec vakardienas diskusijas Skanote naktii pinkskeeja un dirsaas ar veci, un tagad uz nervu sabrukuma robezhas postee sho.
Es tā varu saprast ka par diskusijas autori mēs ar tevi esam vienisprātis?
Hahahaha, vispaar ideaali paraadaas Skanotes baabiskums un tupums. Veel vakar man dirsa virsuu ka esmu sievieshu izmantotaajs un izmisusi vecmeita un veel gejs visam pa virsu, bet tagad skaidrs, ka vina uz mani izleeja savus personiskos suudus un sublimeeja savus uzskatus, ka pashas vecis vinu tikai izmanto, un var viegli manipuleet jo pati ir tikai izmisusi vecmeita kurai citu variantu nav, un loti ticams ka pashas vecis turklaat veel ir arii gejs. Laikam shiem sekss nav bijis gadus 5. Bet kuram gan uz taadu dvkosiigu duru staaveetu?

Jā...
Vispaar tagad es nevienam baabas vaardam vairs neticeeshu. Taas, kas visvairaak citiem dirsh virsuu, ka vinjiem kjip nav attieciibu un kaa tur veel, taam izraadaas ka pashaam ne suuda shiis zemes virsuu nav un neviens vinas negrib. Padraazt jaa, preceet gan nee jo kad naaks kas labaaks, tad gruuti buus valjaa tikt.
Zigfridin, cik sen ar tevi nav plapats, tu jaukais trolluk Man sodien labs garastavoklis, bet skumji, ka nekad nelasi, ko rakstu Ne es tevi par geju esmu saukusi, ne par savu veci esmu sudzejusies.. eh, ka tu ta, tik slikti seko lidzi
autore, Tava situācija ir ļoti tieša. Vīrietis bez aplinkiem ir pateicis visu. Tava izvēlē paliek vai nu pieņemt situāciju, vai iet savu ceļu.
Zeel ka tevi neviens virietis,kurs nebutu kroplis,negrib tevi apmierinat
mani vismaz kads mil,atskiriba no tadas palaistuves ka tu, kuru milet var vai nu invalids vai neviens
Vai nu labu, vai nu neko.