Bikini zonas problēma

Reitings 8
Reģ: 27.12.2014
Sveiki visiem. Nedomājiet ka esmu kaut kāds trollis, jo man ir vajadzīgs jūsu padoms. Lūdzu neatbildat to, ka esmu pārāk maza vai, ka man nebūtu par kaut kā uztraukties! Vispirms uzklausati...
Man ir 14 gadi (jā, sīka vēl) bet man TUR lejā ir vienkārši neiedomājams mežš. :'( Manos 14 gados manuprāt tādam "aizaugušam" un lielam nevajadzētu būt. Un jau pēc nedēļas Dzimšanas diena, kura būs iespējams Akvaparkā, vai nu baseinā kādā. Viss jau ir sarunāts, bet nebiju iedomājusies par TO lejā. Jūs tiešām nezinat cik man grūti ar to sadzīvot.
Esmu gan ar pinceti raustījusi, ņēmusi visādus kremus, žiletes, plāksnes depilācijai - NEKAS nelīdz! Pēdējo reizi to darīju un ar ļoti lielām mokām, sāpēm un ASINĪM sapratu, ka vairs tā nevaru. Man ir jūtīga āda un nevēlos vairs ciest tās visas sāpes.
Varbūt man aiziet uz vaksāciju? -Kā to dara citas normālas meitenes un sievietes... Jo Džimšanas diena tas ir ļoti svarīgi, vēl pie tam, kad sauc savus klasesbiedrenes, kas par mazu nieka pūciņu uz rokas smiesies!
Vai tas ir normāli iet uz vaksāciju 14 gados? (Tuliņ jau 15 būs)Vai ir kāds vecuma ierobežojums? Tikai nesakat, ka man tur neko nevajadzētu darīt... VAJAG! Un pati es vairs nemocīšos, gribas vienu reizi aiziet un miers... galvenais, lai varētu normāli pavadīt laiku Akvaparkā un papeldēties, vilkt droši savu peldkostīmu. :(
27.12.2014 19:31 |

Reitings 8
Emiss Paldies ! :)
27.12.2014 19:53 |

Reitings 1010
Reģ: 29.01.2009
Tev 14 gados galvā ir problēma.
Manai meitai ir 14 gadi, bet prot sevi sakopt kā nākas. Vai tad Tev māte nav, kas visu higiēnu iemāca no A līdz Z?
27.12.2014 19:54 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Nē, nesen es iegādājos pavisam jaunus skuvekļus, bet nu tie arī nebija vislabākie.

Nopērc kādu tiešām labu skuvekli. Piemēram, vīriešu skuvekli ar trim žiletēm, jo vienreizējie ir baigie mēsli un mēdz būt neasi
27.12.2014 19:55 |

Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014

Reitings 8
Tev 14 gados galvā ir problēma.
Manai meitai ir 14 gadi, bet prot sevi sakopt kā nākas. Vai tad Tev māte nav, kas visu higiēnu iemāca no A līdz Z?

Ir visu mācījusi, bet par intīmo gan ne, jo saka, ka savā vecumā spēlējās ar lellēm un par to vispār nedomāja ... Viņa man ieteica skuvekļus, bet nu tas protams nneko neatviegloja, bet nu tomēr pateica, ka tas viss lejā ir nieks un kad būšu pieaugusi, tad nu gan tur varēs kaut ko mainīt... tā lūk. Sakot, ka neviens to neieraudzīs jaunietei.
27.12.2014 19:56 |

Reitings 122
Reģ: 20.12.2014
Nu ir dažādi skūšanās līdzekļi un uz skuvekļiem naudu taupīt nevajadzētu, jo tie lētie nav vieni no tiem labākajiem ... Tie ir tikai domāti vienai nieka reizei un viss!
Var nopirkt labas putas, želeju ...
Taču ja nelīdz, tad droši vari iet uz vaksāciju :) Citas izejas nav!
27.12.2014 20:04 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Vispirms ar nazi apšņikā spalvas un tad var skūt. Cik vien īsi vari apgriez, bet uzmanīgi- neiegriez sev!
Un pirms skūšanas - speciālās skūšanās putas. Skujies vienā virzienā, nevis maini skūšanas virzienus. Skuvekli- attīri, kad sakrājās ar spalvām, noskalo zem ūdens ar kādu birstīti iztīri skuvekli. Pēc skūšanās, lai nomierinātu to vietu - vai nu auksta komprese(aukstā ūdenī mērcēts dvielis vai bērnu pūderi uzlikt? Ar laiku, ja regulāri skūsies, gan pieradīs āda un viss būs ok ;) Sākumā daudzām, man liekas, tas likās sarežģīti un mokoši.
27.12.2014 20:17 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Izklausās, ka pati vainīga esi, skukot ne tikai matiņus, bet visu visapkārt, ar to domāju maziņos caurspīdīgos matiņus, ja tos noskuj, loģieki, ka toe ataugs tumši un gari! nu neaug līdz nabai melni matini un izteikti sānos. Tagad Tev tiešām palīdzēs tikai vaksācija!
27.12.2014 21:34 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
Vispirms ar nazi apšņikā spalvas un tad var skūt.

nazi?? labāk šķērītes ņem.

Tālāk gan kā kerija saka.

un jā vajag kaut ko uzklāt pēc visas procedūras. Labs ir Sudocream. Aptiekās. n jā vajag kaut ko uzklāt pēc visas procedūras. Labs ir Sudocream. Aptiekās.
27.12.2014 21:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits