Kā? Ziemassvētku pārdomas

Reitings 178
Reģ: 04.02.2013
Čau! ;)

Kā neapskaust? Kā visu laiku nesekot līdzi citu cilvēku dzīvēm, domājot, vai cik viņa skaista, vai cik viņš ir bagāts. Kā dzīvot savu dzīvi?

Uz diskusiju par šo tēmu pamudināja saruna ar draudzeni, kas nesen atgriezusies no studijām ārzemēs. Viņa norādīja, ka pie vainas esot pašu cilvēku dzīves nepilnības vai pat nevēlēšanās risināt savas problēmas.

Bet tomēr - kā neapskaust?
Kāpēc vienmēr, lai kur ietu atrodas kāds/ kādi, kuri liekas labāki, veiksmīgāki, izskatīgāki, utt.
26.12.2014 10:58 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Loti bieži šiem sociālo portālu veiksminiekiem ir kāda tagadnes vai pagātnes sāpe kura tiek remdināta ar skaistu online dzīvi.

++

Zinu diezgan daudzus, kas, tajā pašā FB, liek regulāri bučiņbildes -oi, es tevi mīlu utt. Daudzi uzskata par skaistāko, veiksmīgāko pāri, kas nekad neizšķirsies. Paiet kāds laiciņš un pāris izšķiras. Tā kā... nevajag skaust, jo nevar zināt, kas notiek ar cilvēku, kad viņš ir prom no citu acīm.

Atzīstu, manī bieži ir kaut kāda skaudība. Bet tikai pret lietām, ko es pati varētu reāli dabūt, nevis par piecstāvu villām un dārgām mašīnām. :D
28.12.2014 00:05 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Jep, es arī zinu vienu Instagrama zvaigzni, kura bildējas glamūrīgos pasākumos, bet realitātē šņauc amfetamīnu bomzīgos dzīvokļos... Make-believe.
28.12.2014 00:10 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
Pilnīgi noteikti jāizdzēšanas no Facebook, Instagram un dr.lv.
Ir veikti pētījumi, ka šie saiti mūs padara nelaimīgus, un tas ir tieši tāpēc, ka salīdzinam sevi ar citiem.
28.12.2014 00:12 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Jāpiekrīt, Stormborn.
Es pati esmu piemērs tam, un pati šogad esmu to piefiksējusi. Piemēram, skatos, kā daudzi liek bildes no savām dzimšanas dienu ballītēm, meitenēm kleitas, sadāvināti ziedi utt. Es pagājušo dzimšanas dienu, dažādu apstākļu dēļ, pavadīju viena. Un tad es atcerējos visus tos "laimīgos" cilvēkus, un riktīgi gruzījos.
Tāpat arī tajā pašā muļķīgajā valentīna dienā, kad visi pārīši liek sacukurotas bildes, bet es ar draugu atrodamies katrs savā valstī. Saskatos un atkal gruzos...

Tā es varētu turpināt un turpināt. :D
28.12.2014 00:19 |

Reitings 292
Reģ: 30.11.2014
es patstāvīgi uzturos sabiedrībā,kurā lielākā daļa ir kkādā ziņā veiksmīgāki kādā jomā par mani...un es atzīstu,ka es pati meklēju šādu cilvēku sabiedrību,jo viņu panākumi mani patiesi iedvesmo,kamēr no nīkuļiem un čīkstuļiem,neveiksminiekiem cenšos izvairīties...pozitīvi cilvēki pievelk veiksmi,palīdz mācīties,liek pašai izskatīties veiksmīgākai...šī iemesla dēļ es reti izjūtu skaudību,jo jūtos pašpietiekama ar saviem plusiem un mīnusiem...kas attiecas uz sociālajiem saitiem,man pašai tur,protams,ir ievietotas skaistākās bildes,kas,salīdzinot ar lielu daļu manu kontaktu,ir tā neko,bet tas nenozīmē,ka es pa dzīvi tāda modeles paskatā staigāju...:D tā noteikti ir daudzām,kaut gan man personīgi kaitina katra sīkuma postošana ik pa stundai,kā arī tūtiņlūpu bildes spogulī,lai redz jaunāko ifoniņu:D tādi cilvēki manās acīs tikai parāda savu seklumu un mantu kultu,toties zagļiem mūsdienās vieglāk strādāt-informācija par atrašanos,vērtslietām brīvi pieejama...:D
28.12.2014 00:31 |

Reitings 292
Reģ: 30.11.2014
tāpēc jau liek liela daļa tās dāvanas un Valentīnbildes,lai citas skaustu..:D
28.12.2014 00:32 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Man liekas ka kāds kurš izveidotu YouTube vai Instragram kontu kurā attēlotu reālu dzīvi bez uzspēlēta glamūra, kļūtu par sensāciju. :D

Elizabete
Sasmējos :D Man paris paziņas zīmējas ar dārgiem brendiem un plastisko operāciju rezultātiem, tikai es zinu kā tas viss ir nopelnīts un zinu ka aizkadrā viena ir sākusi šņaukt. Turpretī cilvēki kuri no tiesas dzīve ir kaut ko sasnieguši un kam ir interesanta dzīve vispār nav sociālajos vai ja ir tad tur par savu dzīvi neko neatklāj.
28.12.2014 00:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits