Diemžēl mūsdienu industriālā sabiedrība ļoti uzspiež to sāncensību, to, ka jābūt pirmajam. Kaut vai darba vietā- tik daudz kur tiek rīkotas dažādas ''motivējošās'' sacensības, kur jāpierāda, ka esi labāks par kolēģiem. No tā visa var izrauties vienkārši koncentrējoties uz sevi. Ir jāsaprot, ka katrs ir kaut kādā savā attīstības posmā, arī tu pati. Koncentrējies uz savu dzīvi, saproti, kas ir tas, kas tieši tev pašai dzīvē pietrūkst (nevis es gribu kā citiem, bet ko es pati tieši savā dzīvē gribu). Izvirzi mērķus, ko vēlies sasniegt un tad tu beidzot sapratīsi, ka tā sacensība ir nevis ar citiem, bet tev pašai ar sevi. Nedomā tā- es gribu izdarīt labāk nekā viņa, bet gan- es gribu šodien izdarīt labāk nekā es izdarīju vakar. Un kad sāksi izcīnīt savas mazās uzvaras, tad beidzot sapratīsi, ka tu nevari sevi salīdzināt ar citiem- piemēram, ar bankas prezidentu. Tad arī nāk tā pašpietiekuma un gandarījuma sajūta, kad tu esi laimīga par sevis sasniegto, esi apmierināta ar sevi un tas, kas tur notiek citiem- pilnīgi vienalga.
:-)