Sveika, Lady Vamp!
Esmu šokā.
Mans bijušais puisis,kas svēti solijās izšķiroties no manis,ka negrib nekādas attiecības uz ļoti ilgu laiku,jo grib dzīvot tikai sev,ir kopā ar citu meiteni jau pēc 3 mēnešiem,kopš esam šķirti.
Puisim nav jādod nekāds zvērests, kad divi cilvēki savas attiecības vēlas pārtraukt.Puisis to ir Tev teicis, lai nejustos tik sāpināta, vēloties patīkami nobeigt attiecības, saglabājot draudzību.
Būtu drīzāk priecājusies un vēlējusi viņam visu to labāko, ka ir atradis, tādu kas viņam saista.Iespējams 3 mēneši priekš viņa ir pietiekams laiks, jo mēs jūtamies laimīgi tikai tad, kad mums ir kāds blakām, kuru spējam novērtēt un samīļot.It īpaši šajos svētkos.
Mūsu šķiršanās iemesls bija mazi strīdi un viņam tas izbesīja.
Tas ir tikai loģiski, ka ar laiku tas cilvēku noved līdz tādai situācijai, ka nejūtas laimīgs, ka visu laiku aizrāda, kaitina, apvaino par sīkumiem, pareizi darīja, jo priekškam dzīvot pavadīt laiku ar cilvēku, kurš Tevī vairs nevairo prieku un laimi!Par to ieteiktu padomāt, jāvēl otram visu labāko, esot kopā, jāatbalsta itin visā, nevis provocēt bullshitus, pilnīgi nevajadzīgas situācijās!!!
Kad es viņam zvanu,viņš man pārzvana runā itkā nekas nebūtu noticis,sola ka iespējams arī varam satikties,neskatoties uz to ka viņam tagad ir cita.. Es esmu šokā un man tas viss ir tik sāpīgi.
Redzi viņš pat vēl joprojām Tevi ciena un novērtē.Kaut atradis citu,viņa prāt labāku, bet kā draugs atbalsta Tevi!Runā itka nekas nebūtu noticis? Un kas ir noticis, ka atradis cilvēku, kura par sīkumiem nekaitina viņu, ar kuru jūtas labāk.Tā jeb kurš darītu! Ja nejūtas attiecībās laimīgs un ciena sevi, jo esot ar cilvēku kurš nesaista ir pilnīga laika tērēšana.Sāpīgi tapēc, ka sievietes to uztver ļoti emocionāli, otrkārt viņš ir atradis, bet Tev nav tas diemžēl izdevies.Bet, dzīve ar to nebeidzas...
Iespējams,es negaidu lai jūs pateiktu kaut ko,es vienkārši vēlos parunāt ar tām kurām ir bijušas salauztas sirdis.
Varu teikt vienu, būtu priecājusies par viņu, ka viņš ir devis patīkamus mirkļus emocijas esot kopā ar Tevi, bet dzīve turpinās.Un pēc sāpīgiem dzēlieniem, ko dzīve piespēlē, jā cenšas mācīties no attiecību pieļautajām kļūdām.Zinu, ka viss izdosies, veiksmi!