Sveikas dāmas!
Jūsu foruma iebridis vīrietis.
Vēlējos padomu, par lāzerepilatora modeli un tā stiprajām vājajām vietām.
Doma dāvināt draudzenei, jo gribas atvieglot viņai dzīvi. Tā teikt modernizēt tehniku no skuvekļa uz lāzerepilatoru.
Budams nekompetents šinis lietas tadu modeli internetā atradu:
http://www.riolaserhair.com/laser-hair-removers/rio-scanning-laser-x60.html
ja viņa nav izteikusi tādu vēlmi, tad laikam tas ir riskanti, man arī uzdāvināja virtuves piederumu komplektus, it kā noderīgi, bet nu... labāk uzdāvini dāvanu karti uz apakšveļas veikalu gan Tev prieks, gan viņai un vēl noderīgi.
kādu laiciņu atpakaļ bija diskusija par fotoepilatoriem, tur bija vairākas atsauksmes no meitenēm.
(nezinu kāda atšķirība lāzerepilators - fotoepilators)
Kad bus iegadats un izmeiginats. Iekomentesu rezultatu no vir/siev puses :)
Vienīgi domaju starp 20 un 60 modeli, cenas atskiriba 40-50 euro, bet darba 3x vairak var paveikt. Letakais variants pa 130 euro pa 1 matinam apstradat :D
Es neesmu mājas aparātus mēģinājusi, bet redzot salona aparātu, kas ir kā veļasmašīna (gabarītu ziņā), es stipri apšaubu šo mazo loriņu efektivitāti. Salona procedūras ir efektīvas, to es varu teikt.
Es neesmu mājas aparātus mēģinājusi, bet redzot salona aparātu, kas ir kā veļasmašīna (gabarītu ziņā), es stipri apšaubu šo mazo loriņu efektivitāti. Salona procedūras ir efektīvas, to es varu teikt.
ká tu to vari teikt, ja májas aparátu lietojusi neesi? es varu teikt, ka efektivitáte pilnígi vienáda, esmu gájusi gan uz salonu, kur milzu aparatúra, gan tagad majás ir mini aparáts. efekts vienáds. labs, bet baigais slinkums njemties.
Es iesaku padomāt pirms pirkt šādu dāvanu. Lāzerepilatori izraisa vieglus apdegumus, turklāt pēc tam kādu laiku nedrīkst sauļoties. Nedrīkst arī likvidēt apmatojumu acu tuvumā, piem., starp uzacīm.
Man arī, bet lasot citu meiteņu komentārus, tomēr iesaku labāk kaut vai netieši pajautāt savai meitenei ko viņa domā par šādu matiņu likvidācijas iespēju :)
Mis Take, izlasi vēlreiz manu tekstu. Es saku, ka salona procedūras IR EFEKTĪVAS, nevis efektīvākas. Ja jau slinkums ņemties, kā vari apgalvot, ka efektivitāte vienāda? It īpaši, ja neesi izgājusi pilnu kursu.