Īsta mīlestība līdzinās spokam - visi par to runā,bet reti kāds ir redzējis.

Reitings 32
Reģ: 23.12.2014
Guļu gultā,klausos mūziku,domāju.. Pirms pāris minūtēm šeit reģistrējos.
Domāju.. Mēģināt vai varbūt tomēr nē? Gribās,bet varbūt tomēr nē?
Patīk riskēt,patīk jaunas lietas.. cilvēki. Patīk šī ziema. Tuvojas mani mīļākie svētki - Ziemassvētki.
Patīk domāt.. un pat brīžiem pārāk daudz aizdomāties.
Laikam mazāk jādomā,bet vairāk jārīkojas. Riskēt?! Riskēju.

Sveikas,meitenes,dāmas,es nezinu kā pareizāk būtu Jūs uzrunāt.
Kā lasījāt ievadā,tad es ilgi domāju,bet beigu beigās izdomāju būt tādam kāds esmu.
Lūk,puisis,kas daudz domā,priecājas par lietām,mīl piedzīvojums.. ir reģistrējies šajā forumā,bet ne jau lai tēlotu muļķi,kas dzen idiotu šeit,bet gan lai būtu tāds kāds ir,ar visu nopietnību,ar visu savu sapratni un savu ego. Es zinu un saprotu,ka šeit ir arī puiši,arī,es atvainojos,bet ir arī kādi idioti,kam trūkst uzmanības trūkuma. Mēs esam dažādi un tajā skaitā arī es.
Es šeit reģistrējos vairāku iemeslu dēļ,bet ievada frāze pastāsta pašu galveno iemeslu kāpēc es esmu šeit reģistrējies un kāpēc esmu šajā sadaļā iegājis. Varbūt ne visi saprot,tāpēc es īsumā sniegšu nelielu ieskatu tam visam. Kā minēju,tad es esmu puisis,man drīz paliks 21. Pēc manām domām,tad es esmu interesants,saprotošs,aizraujošs,iespējams arī jauks un mīļš. Es vēlos šeit šajā forumā atrast sev līdzīgi domājušus domubiedrus.
Bet.. Jā,tam visam ir arī viens neliels bet,kāpēc esmu iegriezies "Attiecību" sadaļā. Es vēlos arī atrast kādu simpātisku,brīvu,saprotošu,mīļu un vienkārši jauku meiteni ar kuru pavadīt šo vienu vienīgo dzīvi. Es nekad dzīvē neesmu licis sludinājumus internetā,avīzēs,žurnālos vai televīzijā,tāpēc šī ir mana pirmā reize,ka uzdrīkstos un kaut ko daru.
Pēc dabas esmu gan nopietns,gan viens liels joks. Bet pie attiecībām nekad dzīvē neesmu tēlojis muļķi,tāpēc,ka attiecības ir viena liela,skaista un jauka lieta. Varbūt man te paveicas atrast savu mīlestību?! Grūti teikt,bet es ceru,ka mani šeit kā jauniņo neizsvilps mežonīgais vilku bars. Vecumam un attālumam nav nozīmes,bet pats esmu no Latgales puses un kā minēju,tad man drīz būs 21. Vai būs kāda,kura saprot vārdu mīlestība un ir gatava ar mani mesties jaunos piedzīvojumus? Es ceru,ka šeit šajā forumā ir vēstuļu sadaļa,kur es saņemt saņemšu kādu tekstiņu no kādas skaistas,apburošas un interesantas meitenes. Atbildēt atbildēšu tām,kuras kaut ko par sevi spēs pastāstīt un tikpat interesanti sevi pasniegt kā es centos pats to izdarīt ar sevi. Ceru,ka kāda šo manu garo tekstu izlasīja un aizdomājās.
Es no šodienas šeit mēģināšu būt aktīvs lietotājs un palīdzēšu ar visādām tēmām visādām meitenēm,varbūt arī puišiem. Man patīk daudz ko uzzināt,izzināt un mēģināšu dalīties ar savām zināšanām,kaut vai ar domām,pieredzi un savu skatījumu.
Paldies Jums,un lai Jums visiem ir gaiši,mīlestības pilni un sirsnīgi šie Ziemassvētki un lai Jaunais 2015 gads iesākas ar jauniem mērķiem,sapņiem un iecerēm,lai viss piepildās.
23.12.2014 15:42 |

Reitings 134
Reģ: 11.09.2014
Tas, ka Tu manu tekstu uztver par uzdirsienu ir Tava probleema. Es Tev kaa dzeks (kas ir darijis lidzigu huinju kaa tu sheit) velreiz apliecinu sheit pausto sievieshu viedokli, ka shaadi teksti un sludinaajumi ir zemee nomests laiks. sieviete, kam ir kaads pasnovertejums Tev taa vnk uz sho nerakstiis.

Tu izklausies izmisis, nenobriedis, beta (vai kaa tur foruma eksperti deevee shos virieshus :D), kautriigs, bailiigs utt.

Gribu, lai Tu saproti, ko dari nepareizi. Saku, nav veerts sedeet internetaa, refreshot ik minuuti cosmo, lai ceretu sagaidit vestuli.

Tiec valjaa no sava pussy rakstura. Nesaku, ka jaabuut nejaukam, bet nevienai nepatiik shie puukainie dzeki ar salkanajiem tekstiem. Velreiz vemt gribas :) Labi, ka izdzeesi savu otro aprakstu :)

Klausi Eniju un citas meitenes.

Apsveicu, Tu man liki ielogoties cosmo, ko biezhi nedaru :)
24.12.2014 11:53 |

Reitings 32
Es nesapratu,kas par otro ierakstu? :D Ai,labi mani neinteresē citu domas,viedokļi un vēl nez kas. Es zinu,ka visu varu labāk izdarīt,bet es.. krč man negribās sevi pierādīt cilvēkiem,kuriem tiešām nav vērts,it īpaši ja visi lasa un tad domā,ka uj kāds lecīgais,iedomīgais,augstprātīgais un tā tālāk.
Un es nerefreshoju kā tu uzskati,bet ai kaut kāds murgs,ne forums,kur džeks mēģināja visu mierīgi uztverdams uzrakstīt,bet tie vilki tik norej. :)
24.12.2014 12:01 |

Reitings 134
Ak nav izdzeests. Domaju to tekstu pirmaas lapas beigaas :P Saputrojos lapaspusees.

Gribi njem manis teikto veeraa, gribi nenjem.

Zsvetki esot brinumu laiks, kaut tik lielu veiksmi Tev noteikti ar nevaig.... lai izdodas :)
24.12.2014 12:08 |

Reitings 134
haha, tikko izlasiju savu shodienas horoskopu :D

MEŽĀZIS Tev patiks pamācīt apkārtējos. Tomēr tavus centienus līdzcilvēki novērtēs ne visai pozitīvi. Labāk sniedz padomus tiem, kuri paši pie tevis vēršas un atturies no liekas kritizēšanas.
24.12.2014 12:58 |

Reitings 270
Reģ: 28.11.2014
Enija, ej lien virsū Rūu un liec mieru šim puisim. Piesējusies kā tāds dadzis.

Pandeenz, neesi ne pirmais, ne pēdējais, kas šinī forumā meklē sev meiteni, to arī darījuši te populārie džeki. Te pāris cilvēkiem nav miera svētkos, tāpēc tev lecās virsū. Meklēt otro pusi internetā ir ļoti normāli, daudzi pāri tā ir iepazinušies.
24.12.2014 13:03 |

Reitings 270
shakira Parādi man, kur Rūū ir meklējies, gudriniece?

Katru beztēmu un jebkuru tēmu; neesmu no tām, kas čurā biksēs ieraugot tavus komentārus. Bet mani tas arī nekrata un nebūtu tevi pieminējusi, ja vien Enija tik stulbi nebūtu sākusi izteikties. Nekas personisks pret tevi, tev ir visas tiesības koļīt meitenes, it īpaši, ja viņas pašas tik ļoti to grib! Es pat teiktu, ka esi malacis, ka izmanto izdevību.
24.12.2014 13:05 |

Reitings 32
Lai saka ko viņi vēlas,man uzmanības trūkuma netrūkst. :)
Bet nu paldies tev,lai jauki svētki. :)
24.12.2014 13:05 |

Reitings 270
Tev arī jaukus! :)
24.12.2014 13:08 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
shakira, izklausās, ka otrpus datora ekrānam ir kaut kāda vecene ar nodzērušos ģīmi un rupju balsi. Spriežot pēc Tava rakstības stila esi prasta, zemākā slāņa un par sievieti es Tevi nenosauktu. :)))
Kā tieši man ''līst virsū Rūu''? :d
24.12.2014 13:15 |

10 gadi
Reitings 505
Reģ: 26.08.2013
Autor iemācies vienu lietu - aiz komatiem tekstā arī ir jāliek atstarpe. Varbūt tāpēc neviena neraksta, jo lielākā daļa ir grammar nazi. :D
24.12.2014 21:38 |

Reitings 346
Reģ: 16.11.2014
Ierēcu lasot autora aprakstu. Gandrīz vai noticēju, ka pats esmu uztaisījis jaunu troļļu profilu, tāds dežavū pilnīgi, bet nē, joprojām man nav motivācijas pūlēties šī sūda foruma dēļ.
24.12.2014 21:57 |

Reitings 32
Visions. Prieks,ka veltīji savu laiku,lai lasītu un tad izteiktu savu gudro teikumu,tādejādi parādot cik feins esi.
Uzmini nu,kuri vārdi ir jāliek pēdiņās. :)
Ai drīzāk smiekli par jums dažu labu nāk.
24.12.2014 23:18 |

Reitings 1804
Reģ: 29.05.2014
Katru beztēmu un jebkuru tēmu; neesmu no tām, kas čurā biksēs ieraugot tavus komentārus.

Es no sirds par to priecājos. Būtu slikti ar nesaturēšanas problēmām dzīvot.
24.12.2014 23:33 |

Reitings 179
Reģ: 17.12.2014
cik tā Rūū ir asprātīga

Rūū grupējuma mērķis nav iepazīties un jau tuvākajās dienās es publicēšu visu informāciju par šo grupējumu.
24.12.2014 23:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits