Guļu gultā,klausos mūziku,domāju.. Pirms pāris minūtēm šeit reģistrējos.
Domāju.. Mēģināt vai varbūt tomēr nē? Gribās,bet varbūt tomēr nē?
Patīk riskēt,patīk jaunas lietas.. cilvēki. Patīk šī ziema. Tuvojas mani mīļākie svētki - Ziemassvētki.
Patīk domāt.. un pat brīžiem pārāk daudz aizdomāties.
Laikam mazāk jādomā,bet vairāk jārīkojas. Riskēt?! Riskēju.
Sveikas,meitenes,dāmas,es nezinu kā pareizāk būtu Jūs uzrunāt.
Kā lasījāt ievadā,tad es ilgi domāju,bet beigu beigās izdomāju būt tādam kāds esmu.
Lūk,puisis,kas daudz domā,priecājas par lietām,mīl piedzīvojums.. ir reģistrējies šajā forumā,bet ne jau lai tēlotu muļķi,kas dzen idiotu šeit,bet gan lai būtu tāds kāds ir,ar visu nopietnību,ar visu savu sapratni un savu ego. Es zinu un saprotu,ka šeit ir arī puiši,arī,es atvainojos,bet ir arī kādi idioti,kam trūkst uzmanības trūkuma. Mēs esam dažādi un tajā skaitā arī es.
Es šeit reģistrējos vairāku iemeslu dēļ,bet ievada frāze pastāsta pašu galveno iemeslu kāpēc es esmu šeit reģistrējies un kāpēc esmu šajā sadaļā iegājis. Varbūt ne visi saprot,tāpēc es īsumā sniegšu nelielu ieskatu tam visam. Kā minēju,tad es esmu puisis,man drīz paliks 21. Pēc manām domām,tad es esmu interesants,saprotošs,aizraujošs,iespējams arī jauks un mīļš. Es vēlos šeit šajā forumā atrast sev līdzīgi domājušus domubiedrus.
Bet.. Jā,tam visam ir arī viens neliels bet,kāpēc esmu iegriezies "Attiecību" sadaļā. Es vēlos arī atrast kādu simpātisku,brīvu,saprotošu,mīļu un vienkārši jauku meiteni ar kuru pavadīt šo vienu vienīgo dzīvi. Es nekad dzīvē neesmu licis sludinājumus internetā,avīzēs,žurnālos vai televīzijā,tāpēc šī ir mana pirmā reize,ka uzdrīkstos un kaut ko daru.
Pēc dabas esmu gan nopietns,gan viens liels joks. Bet pie attiecībām nekad dzīvē neesmu tēlojis muļķi,tāpēc,ka attiecības ir viena liela,skaista un jauka lieta. Varbūt man te paveicas atrast savu mīlestību?! Grūti teikt,bet es ceru,ka mani šeit kā jauniņo neizsvilps mežonīgais vilku bars. Vecumam un attālumam nav nozīmes,bet pats esmu no Latgales puses un kā minēju,tad man drīz būs 21. Vai būs kāda,kura saprot vārdu mīlestība un ir gatava ar mani mesties jaunos piedzīvojumus? Es ceru,ka šeit šajā forumā ir vēstuļu sadaļa,kur es saņemt saņemšu kādu tekstiņu no kādas skaistas,apburošas un interesantas meitenes. Atbildēt atbildēšu tām,kuras kaut ko par sevi spēs pastāstīt un tikpat interesanti sevi pasniegt kā es centos pats to izdarīt ar sevi. Ceru,ka kāda šo manu garo tekstu izlasīja un aizdomājās.
Es no šodienas šeit mēģināšu būt aktīvs lietotājs un palīdzēšu ar visādām tēmām visādām meitenēm,varbūt arī puišiem. Man patīk daudz ko uzzināt,izzināt un mēģināšu dalīties ar savām zināšanām,kaut vai ar domām,pieredzi un savu skatījumu.
Paldies Jums,un lai Jums visiem ir gaiši,mīlestības pilni un sirsnīgi šie Ziemassvētki un lai Jaunais 2015 gads iesākas ar jauniem mērķiem,sapņiem un iecerēm,lai viss piepildās.