Man laikam ir problēmas...

Reitings 243
Reģ: 06.11.2014
Maza stulba situācija... :D
Mīļotajam sāka sāpēt vēderiņš. Apčubināju, izjautāju - atnesu zāles un izskatījās, ka būs dzīvotājs. Iegāju dušā un jutu, ka pašai sāk sāpēt vēders... jo sieviešu dienas. Palūdzu, lai aizejam kopā uztaisīt man kādu tēju vai citu siltu dzērienu. Uz to saņēmu tekstu, ka varu iet viena pati, jo viņš jūtas slikti un viss, atlūza.
Bļāviens, te nu man laikam sākas tās problēmas, es neko nevaru padarīt, jo apvainojos. Visu dienu kārtoju māju, mazgāju drēbes, gaidu mājās ar vakariņām un še tev! Gribas arī par sevi rūpes, uzmanību, bet katru vakaru šitāda veida scenārijs - guļ, sēž pie datora vai TV un sūta mani darīt visu pašai. Labākajā gadījumā uztaisa tēju, bet pirms tam baigākās nopūtas un gaužas (ārprāc, jo jākāpj lejā pa trepēm). Man prasīt kaut ko atnest vai uztaisīt problēmu nav...
Jautājums: Vai man ir tiesības apvainoties vai es jau sāku pārspīlēt? Un kā neapvainoties? :D
22.12.2014 23:23 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Man liekas ka te ir jautajums nevis par majas kartibu, bet par uzmanibu -

Piekritishu shim. Uzmanibas nav un tad autore sevi slavee un domaa, bet kur ir mana atlidziba par to, ka sezhu majas un tiru maaju??

Es arii sezhu majas, studeju, tiru maaju, mazgaju, brokastu, pusdienu, vakarinju galdu novacu, shad tad palidz virietis, shad tad nepalidz, bet man laikam ir taaaa paveicies, vins no manis to nemaz neprasa, vinjam butu vienalga, kad grida nav mazgata vairakas dienas, kad trauki nav mazgaati, vinjam vienalga puteklji ir vai nav, bet kad es slikti jutos, tad vins man ir taads engelitis... :)

Es neapvainotos par tadu situaciju, ja man tada butu majas, mes tak zinam, ka virieshi ir vaaji, ja vinjiem kas saap, tad viss... nav ne garstavoklis, ne speeka :)
23.12.2014 15:58 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Katram pārim ir savs kopdzīves modelis. Un gan jau katra kādu reizi ir neapmierināta un pukstiša par šo modeli... :D Tas viss ir normāli, ja kopumā ņemot sieviete ir apmierināta ar šādu dzīvi. Nu uzdeva pa nervu - nekas traks, bet vai vispār šāda dzīve tevi, autore, apmierina? Tev patīk būt par mājsaimnieci tādam vīrietim? Nu tā globāli skatoties, nevis uz detaļām.
23.12.2014 16:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits