labrit. Vēlos iegādāties sejas krēmu lietošanai no rīta. Vakarā man ir mitrinošs nakts krēms, gribu arī dienas krēmu. Kādu labāk izvēleties, barojošu? Doma ir iegādāties kaut ko no biodermas, varat ieteikt varbut kādu? :-)
Kā man pastāstīja - ar barojošajiem krēmiem nevajag aizrauties. Tas aiztaisa poras ciet, ādai ir pa smacējošu. Retu reizi to var izvēlēties aukstā ziemas dienā,bet ikdienai vispiemērotākais ir mitrinošais krēms.
a kā jūs zināt kāda jums ir āda , nu kā es to vispār varu noskaidrot !?
Es apzinos, ka jautājus izcili dumjšs, bet nu neko darīt !
Nu, tā kā man seja sāk spīdēt pāris stundas pēc sejas mazgāšanas, es diezgan droši pieņēmu, ka man ir taukaina āda :D
Nekā sarežģīta tur nav. Ja āda taukojas, tad taukaina. Ja taukojas tikai T zona (piere, deguns), tad kombinēta. Sausa āda ir tad, ja mēdz lobīties, būt apsārtusi, ja ir tāda nepatīkama, velkoša sajūta. Normāla āda ir zelta vidusceļš, kad ne taukojas, ne arī ir sausa.
Nepareizas kopšanas rezultātā gan var iedzīvoties vēl citos variantos. Piemēram, lietojot agresīvus līdzekļus āda pastiprināti taukojas, lai arī apakšā ir sausa, plaisā, lobās utt. Tā ir dehidrēta āda.
Par Bioderm krēmiem var aptiekā uzjautāt, vai paskatīties, kad ir tieši Bioderm konsultants, viņi bieži aptiekās ir un visu jauki izstāsta, iedod kādu paraudziņu!
pati lietoju Sensibio light , bet varbūt arī Hydrabio light!
Man ir pie kosmetoloģes pasūtīts Barbados-Air calming balm.
Bet tā ir, lietojot savai ādai nepiemērotus kopšanas līdzekļus, vari tiešām normālu ādu pārvērst par sausu vai taukainu.
Bet daudzas meitenes aizmirst, ka arī normālai ādai nepieciešama kopšana, esmu dzirdējusi - man jau ir normāla āda, nomazgāju ar ūdeni un viss.
Es kādreiz, salasoties instrukcijas, kā noteikt savu ādas tipu, biju izsecinājusi, ka man ir sausa sejas āda, jo pēc mazgāšanas bija (ir) izteikti velkoša sajūta.
Nekā - dermatoloģe noteica, ka ir taukainas, jūtīgas ādas tips. Pati nekad pēc tiem populārajiem kritērijiem to nebūtu iedomājusies.
Tā, ka krēma izvēle, iespējams, ir vieglākais posms, nekā pareiza ādas tipa noteikšana
Man ir kombinētas sejas ādas tips. Ilgi meklēju un izmēģināju daudz ko, līdz atklāju Millenium Neo - tas ir gan mitrinošs, gan saudzējošs, gan pret grumbiņām. Šis līdzeklis ir unikāls! Iesaku!
Jā ar to sejas ādas tipa noteikšanu ir tā pagrūti.. Es arī ilgstoši biju domājusi, ka man ir taukaina sejas āda, bet redz kad aizgāju pie dermatoloģes, tad atklājās ka tā nemaz nav un es lietoju nepiemērotu krēmu un tapēc man tā taukojās sejas āda :D