Latvijas krievi

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Krievi ir runajusi.

REY (Нацисты у Власти) "Чемодан - Вокзал - Россия…: http://youtu.be/aZ7PdtUY6TE

Ko jus domajat par so dziesmu? Mazliet provokativi manuprat, bet dala patiesibas tur ir.
22.12.2014 01:37 |

Reitings 1501
Reģ: 18.07.2012
22.12.2014 14:28 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Dziesma vienkārši pretīga - tur jau dzirdams atklāts naids un agresija. Ko viņi visi te dara tad, ja ir tik neapmierināti? Krievijā nebūs svešie? Viņi tur vispār nav vajadzīgi, Putinam tauta nav vajadzīga, viņš ar citām lietām aizņemts.
22.12.2014 14:30 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Negribu vispār šajās provokācijās iesaistīties, jo piekrītu boom plakātam!

bet...

Krievijā nebūs svešie? Viņi tur vispār nav vajadzīgi, Putinam tauta nav vajadzīga, viņš ar citām lietām aizņemts.

šitie argumenti mani vienmēr tā smidināja. Tu esi prasījusi, kas Putinam vajadzīgs? Tu prasīji Krievijai to? Acīmredzot, ir vajadzīgi, ja LV krievi (nepilsoņi) mierīgi var iegūt RUS pilsonību. Te es negrasos runāt par to, kāpēc viena vai otra puse dara tā, kā dara, bet kā atbilde uz tādiem komentāriem. Ja tie ļauj Tev naktī gulēt mierīgi, lai tā būtu :D
22.12.2014 14:36 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Ja viņam būtu vajadzīga tauta, viņš rūpētos par iedzīvotajiem tur, nevis līstu citās valstīs, kamēr viņa paša valsts A grimst nabadzībā un postā. Un bez šādiem jautājumiem - kā tu zini, kas viņam vajadzīgs. Viņš ļoti labi ar savu darbību to parāda.
22.12.2014 14:39 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Šādas diskusijas ir bijušas simtiem. Un visām tām nav bijis nekāda rezultāta. Manuprāt, šī ir tāda tēma, ar kuras palīdzību var tikai sabojāt garstāvokli sev un citiem. Jo katrs galu galā paliks pie sava viedokļa.

Esmu krieviete, man tas dzīvot netraucē, uz ielas par okupantu neviens neapsaukā.
Dažreiz gan smīnu izraisa tie izteikumi par to, cik mēs krievi esam vai neesam lojāli Latvijai. Ir daļa latviešu, kam laikam mūžīgi būs nepieciešami kaut kādi pierādījumi krievu lojalitātei, tā vietā gan ieteiktu sākt pašiem ar sevi un katram pavērtēt savu lojalitāti pret Latviju, un tikai tad sākt bakstīt ar pirkstiem krievu virzienā.
22.12.2014 17:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits