Ar savu draugu sastridejamies un sakam dzivot atseviski.Kadu laiku domaju,ka esmu atguvusi savu brivibu,vinjs tapat.Pa so laiku abi uzsakam jaunas,vieglas attiecibas.Man vins bija,kaa sarunu draugs,bez bucinjam un sexa.Tad uzzinaju,ka ari bijusam ir ar ko pavadit laiku.Saaku saprast,ko patiesiba vinjs man nozime.Pamazam atsakam kontakteties,izrunajamies,salabaam.Abi pametam savas"otras puses"un dzivojam atkal kopa.Vis butu labi,bet vina nu jau bijusi to nepienem,patstavigs terors,bildes ineta,gaudojosi milas teksti,izsekosana.Blokesana un ignoresana nepalidz,draugs zvana un saka,lai atsujas-nesaprot.Teica,ka vina zinaja,ka vinam jutas pret mani un nesola,ka vares but ar vinu,vina itka saprata.Iejaukties saak ari vinas vecaki,lai gan vini satikas tikai divas nedelas!!!Ja no tik daudziem cilvekiem nebutu dzirdejis par vinas maucisko pagatni,tad butu izrunajies,bet acimredzot nesaprot.Piedzeras un pasnavibu gribot taisit.Viss,kas intresetu butu,ar kadiem vardiem,lai liek vinai saprast?runaju gan normali,gan atrast un iedod pa dunki,nesaprot.