Sveikas , meitenes! Man rodas jautājums, vai jūs nēsājat Pushupp krūšturi vai to parasto, kas nepaceļ krūtis? :) Kāds jums liekas ērtāks? Esmu ievērojusi, ka daudzas meitenes tik nēsā tos pacēlājus ... :D Krūtis tik ļoti izceļās. Varbūt man arī vajadzēs iegādāties.
Kādam jūs dotu priekšroku ? :)
Es krūšturi nevelku, jo kad ir caureja, tad grūti novilkt, vajag palīdzību, bet nu cukurdupsītim neviens nevēlās palīdzēt. Meklēju, starpcitu, kādu no 40- 80 gadiem, kas man palīdzēs tādās situācijās, tad laikam sākšu PUSH UP nēsāt.
Nu man ir mazas krūtis - A/B, bet es tieši tāpēc nevalkāju push up. Jo uz mazām krūtīm tāds push-up uzreiz ļoti izceļas, īpaši, ja pati smalka. Velku atsevišķās reizēs ar dekoltētiem topiņiem un pencil kleitām ballējoties.
Valkāju polsterētus, bet ne push up. Jo negribu, ka vienu dienu krūtis kā Pamelai, citu dienu atkal mazas. Apkārtējie to arī ievēro. Un push up tik piepūsti, ka krūtīm vietas tur nav. Pilnīgi riebjas, ka brīžiem smuku krūšturi ieraugu, pieeju klāt, bet tur nenormāls push up.
man reti kurš push up krūšturis šķiet ērts, tāpēc tādi ir tikai 2 un velku tos tikai īpašos gadījumos. Ja krūšturī ir izņemami polsteri, uzreiz tos izņemu un izmetu.