Mazliet varbūt jocīgs jautājums. Bet, vai Latvijā joprojām ir nopērkami prezervatīvi HARMONY ( laikam Krievijas ražojums) un CAPRICE ( ja ne maldos, Japāna?)??? Jeb, tie laiki tā kā pagājuši?
Mana draudzene atrada mājās noslēptus šādus prezervatīvus, vīrs saka, ka tas bijis jau pirms daudziem gadiem, kad viņi vēl nebija kopā. Tagad tādi pat neesot vairs nopērkami.
Viņi neesot bijuši paciņā, tāpēc derīguma termiņš nav redzams. Ietīti kaut kāda parastā papīrā un sabāzti vietā, kur neviens nelien.
Un, ko nozīmē, uz galīgi aizvēsturiskiem varbūt nav? Ja tādi tagad nav vairs šobrīd, tad varbūt draudzenei vīrs nemelo un var glābt vēl attiecības?
pameklēju internetā, kas nav nemaz tik sarežģīti, neko neatradu. Pat pie attēliem neko nevar atrast, kādi izskatījušies. Nekad arī neesmu tādus redzējusi ne veikalos, ne aptiekās, ne Drogās, kur var visādus brīnumus atrast.
Tak uzskata, ka droši vien tādi vēl veikalos nopērkami. Šobrīd ar viņu pat runāt nav vērts, kur vēl pie datora dabūt.
Vispār, vai kās zin, kurā laikā tādus varēja nopirkt?
Man liekas, ka parasti derīguma termiņš vienmēr ir uz katras paciņas virsū, nevis uz iepakojuma. Tā vismaz esmu redzējusi vienmēr. Ja nav tā, tad tiešām varētu būt veci.
Vispār jau draudzenei būtu jāinteresējas nevis tev. Un padoms nākotnē, ja vēlies kaut ko jēdzīgu atrast google, nemeklē latviski, bet gan angliski vai krieviski.
Viņi neesot bijuši paciņā, tāpēc derīguma termiņš nav redzams. Ietīti kaut kāda parastā papīrā un sabāzti vietā, kur neviens nelien.
Vai nu pirkti veikalā vai sutīti internetā. Bet ja bija izplēsti no iepakojuma, tad kā var zināt, kas tie par prezevatīviem ir? Jebkurā gadījumā, viņiem pašiem jārisina savas problēmas.
Es nedomāju, ka mūsdienās, kad ir pieejami visādi krutie durex ar rievam un vēl sazin kādi , būtu jālieto kaut kādus oldskuliigos japāņu prezervatīvus :D