Atkarīgs cik vecs, bet jā pārsvarā dēļ naudas, amteriālām vērtībām - mājas/dzīvokļa, mašīnas, lai studentei piemēram būtu kur dzīvot nevis kojās un lai sabiedriskā vietā viņu aizvestu līdz augstskolai/veikaliem.
Nezinu ko var definēt kā vecāku vīrieti, manam ir laikam kādi 2 gadi vairāk nekā man un domāju ka tas ir OK, nu limits būtu 5 gadi vecāks par mani noteikti ne vairāk. Es personīgi zinu, ka nesadzīvotu ar citas paaudzes cilvēku un mani nesaista. Un ja tiek runāts par pavisam veciem tad gan man nāk vēmiens iedomājoties vien par vecu sačākstējuši veci...
Arī jauni vīrieši mēdz būt ar naudu, biežāk - vecāku, retāk - savu.
Man vīrieti ir svarīgs potenciāls divās lietās- vai attiecības viņam interese nopietnas un vai viņš bus ģimenes apgādnieks. Tādi naudīgi tirliņi kuriem neinteresē nopietnas attiecības un kuri tikai grib pa izklaidēties, man ari neinteresē lai ari kādas dāvanas dāvinātu. Un neinteresē ari tādi kas savu nopelnīto visu sagrūž mašīnā, makšķernieku pribambasos un tamilidzigi.
Man ir par ar pliku mīlestību un pliku naudu, man ir vajadzīga vairāku faktoru kombinācija, kuru 20 gadnieks reti kad var piedāvāt. Visu uzreiz gan negaidu, bet skatos kādi ir vīrieša dzīves plāni un uzskati.
Vecāks vīrietis ir ļoti relatīvs jēdziens. Kādai jau 5 gadi būs par daudz, citai pat 20 gadi būs tieši laikā. Iemesli dažādi, viens no tiem patiešām varētu būt nauda.
Man piemeram patik vecaki viriesi,ne jau 10 ,15 gadus vecaki,bet nu 5-6 gadus vecaki. Ar draugu ir 4 gadu starpiba.Mani vnk piesaista vecaki viriesi, vini ir viriskigaki, gudraki,un daudz pieredzejusaki dzives joma. Tagad jauniesi,diemzel telo gudros ,bet isteniba vel ir tadi piena puikas.
Tieši tā. 20 gados daudzi grib tikai izklaides un mainīt meitenes un izdzirdot vārdu laulības vai bērns viņiem bikses pilnas. Nedod Dievs meitene sajukusi prata un jau 20 gados domā par laulībām !
Quince tiesi taa , ja netuvojas pie 30 ,nav jegas ar virieti ko uzsakt,jo gados jaunakiem ap 20-24 galva ir tikai sex, dabus -pametis un aizskries pie nakamas,varbut ap 24 gadu vecumu vel kautcik virietis sak ta isti nobriest kkam nopietnakam.