sekss trijatā

Reitings 4
Reģ: 16.12.2014
Sveikas dāmas, sen jau lasu šo forumu, bet nu ir reize, kad piereģistrējos un gribu uzdot savu jautājumu... Lieta tāda, ka vīrs grib, lai es pārguļu ar vēl vienu vīrieti, esam precēti jau 5 gadus, es nezinu ko darīt...
16.12.2014 18:37 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Neviens normāls vīrietis ar pilnu rubli savu sievieti, kuru no sirds mīl, ne ar vienu citu nedalītu.
Un otrādāk.
16.12.2014 19:49 |

Reitings 444
Reģ: 11.07.2012
Pamēģini :D Interesanta pieredze būs. :D
16.12.2014 20:06 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Zelta black

Nu ja to uztver kā tu, tad jā, neviens normāls nedalītu :D Ja viens upurējas otra fantāzijām un tiek dalīts vai iedots citam:(

Bet ja to uztver, kā kopīgu avantūru, kopīgu fantāziju piepildīšanu, un jūtas, kā kopīgā izklaidē, nevis kā dalot kaut ko , tad jau ir savādāk... Nu man piemēram nešķiet, ka Samaara nemīl savu vīrieti, tāpēc, ka viņa labprāt to darītu ar vēl kādu kopā ar savējo. Gluži vienkārsi viņiem abiem ir Ok šādas izklaides. Cilvēki ir dažādi.

Šādas diskusijas te cosmo ir bijušas vairākkārt, nekad nesapratīšu, kāpēc cilvēki kas ir ilgāku laiku attiecībās nesarunājas par šādām tēmām... Es savās attiecībās, jau diezgan ātri pārrunāju, kas kuram patīk un kas kuram ir Tabu. Arī man ir savi Tabu un lietas ko nekad nepiekristu darīt un kas man nepatiktu, to visu esam pārrunājuši un izrunājuši un neuzbāžamies viens otram ar lietām, ko jau esam noskaidrojuši, ka otrs negrib. Ja parādās, kāda jauna ideja, pārrunājam to, nevis viens otru nostādam fakta priekša, grubu tā un viss...

RUNĀJAT savā starpā cilvēki... un lielākā daļa cosmo problēmas nebūtu problēmas...
16.12.2014 20:47 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nezinu nevienu virieti kurš vēlētos dalīt savu sievieti ar citu virieti, kur nu vēl paša acu priekšā.
16.12.2014 20:56 |

Reitings 435
Reģ: 28.11.2014
Nezinu nevienu virieti kurš vēlētos dalīt savu sievieti ar citu virieti, kur nu vēl paša acu priekšā.

Esi pietiekami naiva, lai tiešām noticētu, ka visi vīrieši tev par sevi un savām vēlmēm ir no a līdz z izstāstījuši? :D

Vispār šo un līdzīgas diskusijas lasot šķiet, ka sievietes attiecību izpratnē nav progresējušas no pasakām par Sniegbaltīti, kur apprecēja un dzīvoja laimīgi mūžīgi mūžos, sekss bija tikai misionāru pozā ar izslēgtām gaismām, un ne uz vienu citu pat ar acs kaktiņu nepaskatījās.
16.12.2014 21:07 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
++ Anonymus
Pazinu lokaa tiesaam saadas veelmes nav retums. Bez tam nav jau runa par savas sievietes daliisanu vai atdosanu kaadam citam. Tie var buut arii 3 svesi cilveeki, kas vnk piepilda fantaaziju. Ja es puisim ierosinu pieaicinaat veel vienu meiteni, tas nenozoimee, ka es veelos vinju kaadai atdot.
16.12.2014 21:43 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Man jūsu ir ļoti, ļoti žēl, ka neesat savā dzīvē vēl satikušas vīrieti vai jūsu redzeslokā nav neviens, kurš sievieti vērtētu augstāk kā tikai par drāžamu gaļas caurumu, kuru var padot pa labi un pa kreisi draugam, nepazīstamajam vai kaimiņam.

Diezgan tupi uzskatīt, ka redz ja tu nepiekop seksu trijatā, tad tavā guļamistabā pastāv misionāru poza zem segas.
Vot šis ir sniegbaltītes naivums.
16.12.2014 22:07 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Beigu beigās izrādīsies, ka vīrs ir apslēptais homoseksuālis , vai vispār biseksuālis.
Ja, es būtu laulībā piecus gadus, nevienam vīrietim kā tikai savam, neļautu sev tur ložņāt.
PiekritīšuZelta black viedoklim, manējais ir tīri līdzīgs. Atkal sabiedrības " tabū " skrien pakaļ, ja divatā pa garlaicīgu.
16.12.2014 22:17 |

Reitings 146
Reģ: 16.12.2014
Ne jau tikai ārzemnieki nodarbojas ar visadiem fetišiem u.c arī Latvijas iedzīvotājiem patīk piekopt nodarbes, kas neierakstās sabiedrības pieņemtajos rāmjos.
Vienkārši autorei pašai jāizdoma bez sabiedrības uzspiestajiem rāmjiem vai šāds seksa veids patiktu, ja patīktu kāpēc gan nedarīt :)
16.12.2014 22:29 |

10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 20.04.2014
Jā, ja nemāj ar galvu seksam trijatā, značit meitene ir svēta dievgosniņa, mūķene, kura atbalsta seksu tikai vienā pozīcījā un tikai tumsā, zem segas. Gudri. Seksā esmu pietiekami atvērta un bez aizspriedumiem (pēc cosmo standartiem spriežot pat nedaudz par daudz), bet nejūtu vajadzību pēc trešās personas, mums ir labi arī divatā. Tāpēc, lai cik aprobežoti tas neliktos, bet piekrītu Zelta black komentāram, jo man personīgi nav saprotama vēlme pēc vēl viena cilvēka.
Neviens normāls vīrietis ar pilnu rubli savu sievieti, kuru no sirds mīl, ne ar vienu citu nedalītu.
Un otrādāk.
16.12.2014 22:33 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
tavs virietis ir bisex :D
16.12.2014 22:41 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Piekrītu Zelta Black un Bonecutie. Pārējo sviestu pat komentēt negribu.
16.12.2014 22:46 |

Reitings 3296
Kaapeec Tev, meksikanka, liekas, ka sviests? Jo atskiras no Tava viedokla un patikaam? Iedomaajies - cilveekiem patiik dazaadas lietas un ja man patiik mezgiines, ar kaadaam tiesibaam es faktu, ka kaadam patiik latekss, varu saukt par sviestu?
17.12.2014 00:00 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
sammaara,betkaa var saliidzinaat lateksu unmezgiines ar 3 some? nu nevar.
17.12.2014 01:09 |

Reitings 3296
MAD, es taču nesalīdzinu konkrētās lietas :D Es ar to gribēju teikt, ka vienam patīk māte, otram meita, trešam kleita. Un ja pārī abiem patīk un interesē viena un tā pati lieta, lai arī kas tas būtu, kamēr nevienam ar to netiek kaitēts, tad tas nav nekas nosodāms vai muļķīgs tāpēc vien, ka Tev vai kādam citam tas nepatīk.
Starp citu, fetišs un fantāzija nav gluži viens un tas pats.
17.12.2014 02:19 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
anonymous:
Vispār šo un līdzīgas diskusijas lasot šķiet, ka sievietes attiecību izpratnē nav progresējušas no pasakām par Sniegbaltīti, kur apprecēja un dzīvoja laimīgi mūžīgi mūžos, sekss bija tikai misionāru pozā ar izslēgtām gaismām, un ne uz vienu citu pat ar acs kaktiņu nepaskatījās.

Zelta black:
Diezgan tupi uzskatīt, ka redz ja tu nepiekop seksu trijatā, tad tavā guļamistabā pastāv misionāru poza zem segas.
Vot šis ir sniegbaltītes naivums.

Bonecutie:
Jā, ja nemāj ar galvu seksam trijatā, značit meitene ir svēta dievgosniņa, mūķene, kura atbalsta seksu tikai vienā pozīcījā un tikai tumsā, zem segas. Gudri.

Kārtējais gadījums, kad cilvēki nemaz neiedziļinās otra rakstītajā, kaut ko paši sadomā un tad brūk virsū rakstītā autoram. anonymous nevienā vietā neapgalvo, ka iespējama tikai viena no divām galējībām.
17.12.2014 04:54 |

Reitings 377
Reģ: 29.01.2009
ja gribi un tev tas liekas piņiemami tad dari to. Ja ne, tad nedari. Neredzu jegu mums te prasit. Vai tad tiešam cilveki vairs nespej paši lemumus pieņiemt...
17.12.2014 05:45 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Viss ko varu pateikt par komentāriem..

Es uzskatu ka var arī stabils pāris nodarboties ar seksu trijatā un viņiem tas būs normāli un nebūs slēptāki nodomi kā tikai apmierināt abiem kopēju fantāziju vai ziņkāri, bet ja pārim ir kaut mazākās šaubas, kaut vai viena simtā daļa, tad neieteiktu šādus pasākumus īstenot. Ja pāris nav līdz galam gatavs šādam solim tad tas bieži var beigties ar šķiršanos, jo vienkārši, gribi vai negribi, bet emocijas saka to ka tā bija krāpšana. Cilvēki sāk izdomāt iemeslus kāpēc tas pasākums bija jāīsteno(slēptie nodomi) un tīri vienkārši rezultātā nespēj pieņemt to ka partnerim ir bijis sekss ar citu vīrieti, pat ja vīrietis mudināja uz šo izgājienu.
Nedod dievs arī ja pēc pirmā izmēģinājuma viens no partneriem sāks gribēt vel, kamēr otrs nē.

Drošības pēc, ja jūs savus partnerus pa tiešām mīliet un nevēlaties viņus zaudēt, labāk tad tomēr ievērot tradicionālas attiecības divatā, nevis iesaistīt dzīvu trešo personu.
17.12.2014 08:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits