Zelta black
Nu ja to uztver kā tu, tad jā, neviens normāls nedalītu :D Ja viens upurējas otra fantāzijām un tiek dalīts vai iedots citam:(
Bet ja to uztver, kā kopīgu avantūru, kopīgu fantāziju piepildīšanu, un jūtas, kā kopīgā izklaidē, nevis kā dalot kaut ko , tad jau ir savādāk... Nu man piemēram nešķiet, ka Samaara nemīl savu vīrieti, tāpēc, ka viņa labprāt to darītu ar vēl kādu kopā ar savējo. Gluži vienkārsi viņiem abiem ir Ok šādas izklaides. Cilvēki ir dažādi.
Šādas diskusijas te cosmo ir bijušas vairākkārt, nekad nesapratīšu, kāpēc cilvēki kas ir ilgāku laiku attiecībās nesarunājas par šādām tēmām... Es savās attiecībās, jau diezgan ātri pārrunāju, kas kuram patīk un kas kuram ir Tabu. Arī man ir savi Tabu un lietas ko nekad nepiekristu darīt un kas man nepatiktu, to visu esam pārrunājuši un izrunājuši un neuzbāžamies viens otram ar lietām, ko jau esam noskaidrojuši, ka otrs negrib. Ja parādās, kāda jauna ideja, pārrunājam to, nevis viens otru nostādam fakta priekša, grubu tā un viss...
RUNĀJAT savā starpā cilvēki... un lielākā daļa cosmo problēmas nebūtu problēmas...