Paceļu, jo man ļoti vajag zināt kādas ir cita meiteneēm ... Uzskatu, ka 9-14 ir pa daudz!
Jo manai draudzenei mr ir tikai 3 dienas...būtu interesanti uzzināt, kā ir citāmm,
Diemžēl, negribu konsultēties ar ārstu, jo uzskatu, ka manā vecumā tas ir normāli ... neesmu nekad gajusi gan pie ginekologa, gan pie ārsta sakarā ar mr... Nezinu ko darīt, varbūt ir kaut kādas zāles mr? Varbūt jāpilda kaut kādi vingrinājumi ... Bet pie ārsta negribas iet... Cerams tas neietekmēs manu nākotnes dzīvi :(
Man ir 7, 8 dienas. Pirmās 4 stipras, pārējās ar katru dienu vājākas, līdz beidzas pa visam. Tagad salasījos, ka citām ir tik maz, sāku domāt vai maz esmu normāla un man arī nevajag zvanīt ārstei :D
Šarlote, man ir 16 gadi,, un mēnešreizes man ir jau no 11 gadiem, bet tad bija līdz 7 dienām un mammai es visu laiku teicu , ka viss ir labi, jo nekad neesmu gribējusi iet un pārbaudīties :D
Man parasti ir 5-7 dienas. Pirmā diena ir murgs - parasti mokos ar muguras un vēdera sāpēm, pārējas 3-4 dienas ir ok un pēdējās 2 ir daudz, daudz vājākas. :)