Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

KĀDS ielauzies manā datorā

10 gadi
Reitings 517
Reģ: 30.03.2013
Sveikas!
Varbūt kādreiz kādai ir bijis līdzīgi,ka šķiet,ka kāds ir ielauzies/pieslēdzies pie jūsu datora?
Piemēram,izmet no draugiem.lv ārā,un kad atkal ieeju iekšā,es esmu atvērusi kkādu galeriju vai ko,ko es nemaz iepriekš neskatījos!
Vai skatoties vēsturi,tādas dažas adreses pat neesmu apmeklējusi!!! :o
Ir dzirdēts par to,ka var pieslēgties cita datoram,bet vai to var UZZINĀT???
15.12.2014 13:07 |

10 gadi
Reitings 623
Reģ: 16.10.2013
Varbūt,kāds vienkārši zin tavu draugiem.lv paroli! Ja vienlaicīgi ielogojas profilā,tad arī pirmais tiek izmests. Bet vēsturi tas gan neietekmē.
Zinu iespēju pieslēgties,bet tas ir ar paroles apstiprināšanu un pieslēgšanās ir arī redzama,ne slepena.
15.12.2014 13:12 |

Reitings 331
Reģ: 12.06.2012
Kādu interneta pārlūku izmanto? Ja Chrome, tad kāds vienkārši izmanto tavu kontu. ;) Bet par draugiem.lv dy ir taisnība.
15.12.2014 13:14 |

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Par draugiem toč - nomaini paroli un miers.
Par to ielīšanu tavā kompī - iespējami ir, reti, bet kaut kad draugam uznirst paziņojums, ka kāds tur no Azerbaidžānas utt mēģinājis tikt klāt (bet tas parādās caur torrentiem).
Pameklē internetā, noteikti ir kāda programma, kura bloķē. Varbūt pašai datorā ir ielādēta programma kā allshare vai share kaut kas...
15.12.2014 13:27 |

Reitings 74
Reģ: 29.01.2009
Iespēja pastāv vienmēr, taču tad kādam (vai arī Tev pašai velkot kko no neta) butu bijis jaieinstalle programmu caur kuru to var darīt. Tajās programmas, ko es zinu, gan var redzēt, ka kads pieslēdzies, jo kursors kustas pa ekrānu, bet tas ir legalas programmas. Ja vēlies but droša, ka bez Tavas klātbūtnes Tava kompi neko nedara, tad atslēdz to no tīkla / izslēdz, kad nelieto. Ja ir aizdomas, ka tur sainstalets kas nelāgs, vnm var parinstalet visu Win, tad ari ļaunās progas tiks izdzēstas.
15.12.2014 13:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits