Sveikas! Pieļauju, ka šāda tēma jau kādreiz ir bijusi, bet tomēr sapņojam mēs katru nakti.
Katrai no mums ir bijis kāds dīvains sapnis pat biedējošs, bet vai kāda no jums to ir centusies iztulkot?
Varbūt kādai no jums, šāda sapņu tulkošana ir izveidojies kā rituāls un jūs arī tos pierakstāt, lai vēlāk atskatītos par ko esat sapņojušas? Protams, vēlos zināt arī jūsu interesantāko/baismīgāko sapni. :) Pati nesen sapņoju, precīzāk, murgoju un vēl tagad pēc šī sapņa bieži aizdomājos ko tas varētu nozīmēt.
Kādu nakti sapnī pamodos savā istabā, viss bija ļoti reāli, izņemot draugu kurš pēkšņi atradās manā gultā, bet tad pēkšņi atkal pazuda. Tajā brīdī sajutu kā kaut kas ceļ mani gaisā, es gan šo tēlu neredzēju tikai jutu viņa spēcīgo tvērienu. Vienā brīdī es itkā no viņa tiku vaļā un saucu pēc palīdzības, bet velti, jo nespēju pakliegt, bija sajūta itkā viņš mani būtu sācis žņaugt. Arī mēģinājums izkļūt no istabas bija veltīgs, jo radās sajūta, ka kaut kas smags ir piesiets pie manām kājām, nevarēju paspert nevienu soli. Pēkšņi bija sajūta, ka es krītu un tajā brīdī es pamodos no šī murga. Vēl ilgi pēc tam nespēju aizmigt, jo istabas izkārtojums radīja sajūtu, ka joprojām esmu sapnī un šis tēls vel atgriezīsies.