Meitenes kadus acu lainerus lietojat? Es pasutiju no avon acu laineri,domaju bus tads suligi melns , bet ar vinu knapi acu liniju vareju iekrasot, nu drausmas,acis tik saka sapet un tas ari viss. Totali iegrabos.
Varat ieteikt ko labaku.?
Ja nemaldos, tad man arī bija laikam tāds pats acu laineris no Avon, nezinu vai sūd*gs, jo īpaši nelietoju, jo nemaz neprotu. :D
Bet nu, Tu jau vari nosūtīt to laineri atpakaļ.
Es tiesi gribu tadu melnu melnu, kad ar vienu reizi novelc un viss ,bet ne kraso 10x un tapat neredz, ar parasto acu zimuli man pat labak bija redzams deco acu zimils tas bija.:D
Es laineri sen vairs nelietoju.
Izlīdzos ar acu ēnam un smalku otiņu vai zīmuli.
Man mūžīgās trīcošās rokas un vienmēr velkot liniju trāpu acī, bet ja netrāpu, tad gadās vējaina diena, kad acis sāk asarot :D
Man ir gan ~lellite~ ieteiktais essence laineris, bet ir arī citi.
Nelaime tāda, ka man uzkrāsotā laineru līnija saplaisā. Rodas neglīti pārrāvumi.
Ko lai dara?
no avon neiesaku pirkt aculainerus - tie nav vieni no tiem labakajiem. Perc labak no taa otra populaaraa kataloga...jau aizmirsu, bet tur ir daudz labaaki!
no avona tiešām slikti, nopirku šādu:
nu briesmīgs, vispār pelēks, takā ar ūdeni atjaukts. moš vienkarši brāķis kāds..
tagad ir šis
it kā ir ok, bet atstāj nospiedumus uz plakstiņiem
Tagad ir Essence liquid ink waterproof eyeliner. Nepatīk, dienas beigās nodrūp nost.
Mans favorīts - Pierre Arthes Precision Inkeyeliner. Priekš manis - ideāls!