Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Beztēma 13.12.14

Reitings 684
Reģ: 19.02.2014
Čau!
Stāstam visu, ko gribam stāstīt! Kādi plāni šai dienai? :)
13.12.2014 11:46 |

Reitings 804
Reģ: 19.10.2014
Sveikas!
Šodienai plānu nav, noteikti pavadīšu mājās zem segas ar lielo tējas krūzi un salvešu kaudzi.
Ja var stāstīt visu, ko grib, tad pastāstīšu. Pēdējā laikā saskaros ar to, ka es patīku daudziem cilvēkiem. Man ir uzradušies tik daudz jaunu draugu. Nesen man pateica, ka nespējot saprast, kāpēc man viss visu laiku ir labi, kāpēc es neparko nepārdzīvoju un ņemot visu ar tādu vieglu sirdi. Tad aizdomājos, centos saprast un nonācu pie secinājuma, ka pati nesaprotu, kāpēc pēdējā laikā pievelku jaunus cilvēkus. :D Un ja jau visiem šķiet, ka man iet pārāk labi, tad noteikti kāds ieriebs man, un drīz nāks problēmas, kas gribēs mani sagraut. Jūtu, ka tas būs pavisam drīz, bet muļķa cilvēki nesaprot, ka par šo es arī tikai pasmaidīšu. :D Ne vienu vien reizi tā jau ir bijis.
13.12.2014 11:56 |

Reitings 881
Reģ: 29.01.2009
Šodien vajadzēja braukt uz universitāti,bet tā kā tālu jābrauc un vēl tas vējš,tad paliku mājās.Vismaz brīvdiena :DŠodien plānā padzert karsto cidoniju dzērienu un sākt rosīties pa māju.Šovakar ciemiņi gaidāmi.Vienīgi elektrība raustās,bet man cepeni vajag iedarbināt :D
13.12.2014 11:57 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits