cormeum, redzi, "čau, kā iet?" visdrīzāk saņems atbildi "paldies labi". Un tad puisis nonāk turpat, kur bija - atkal jādomā, ko teikt, lai turpinātu sarunu.
"ko dari?", kā jau Kubiete skaidroja, nav labāks variants ("lasu tavu vēstuli").
"čaviņa", ":)" u.c. štrunti, principā, tas pats vien ir. Nu kur varbūtība, ka uz ":)" viņam meitene atbildēs ar Elsberga dzejoli?
Ja izvēlēties "Izpētīju visu oho.lv, un tu vienīgā piesaistīji manu interesi" variantu, jāspēj pamatot kāpēc. Ja pēc bildes/profila var uzminēt, kādi ir meitenes hobiji vai muzikālā gaume, var mēģināt uzsākt sarunu par to tēmu. Jo nu, īstenībā, ir bijušas sarakstes sādos portālos, kuros jājūtas, ka aizpildot anketu tautas skaitīšanā - "par ko tu strādā?", "vai tev ir puisis?", "vai tev ir bērni?" Tie, protams, ir būtiski jautājumi, bet, pirms pie tiem ķerties, es, piemēram, vēlētos Elsberga dzejoli un interesantu saraksti par politikas/tamborēšanas/lauksaimniecības/(vieta tavam hobijam) tēmu. Ja jau, ka izrādās, pēc visa oho.lv izpētes tieši ES esmu izrādījusies tā visinteresantākā. Un štrunts, ka man ir jau trešais vīrs, pusducis bērnu un kasieres darbs!