Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vaina manī?

Reitings 89
Reģ: 26.04.2014
Ar puisi esmu kopā divus gadus +.. Mūsu attiecības ir bijušas īsts romāns. Sākumā es kā jukusi skraidrīju pakaļ. Mīlēju, gribēju sev uz visu mūžu, kā jau katra meitene. Tagad saprotu, ka no viņa puses tā nebija mīlestība, bet tikai simpātijas, bet, ejot laikam, viņš teiksim tā iemīlējās pa īstam manī, cik tur pa īstam, bet manas acīs un manā sirdī likās, ka mīlestība līdz kapa malai. Es vienmēr esmu bijusi neželīgi pārgalvīga, kā arī šajās attiecības tas sanāca, es laimīga, iemīlejusies būdama uztaisīju vairākus tatto par puisi. Paštaisītus, Tas saucas - mīlestības aklums, vai rozā brilles.
Pa vidu attiecībām visādi ir gājis. Viņš mācījās ogrē es līvānos. Tikāmies reizi nedēļā, kāda tur uzticība vai kas. Tad viņam radās problēmas ar zāli, alko. Bet visam tikām pāri.
Tad man nācās mainīt skolu. Viņš noziedoja savus divus gadus, ko mācījās ogrē, lai ietu ar mani uz rēzekni, lai varētu būt kopā. Viņš sāka darīt visu, tikai, lai es būtu laimīga, pat man neprasot. Es to nejutu un nenovērtēju. Līdz atkal sākās strīdi par to, ka vairāk tā nevar, ka tagad viņš skraida man pakaļ un es to vienkārši izmantoju. Teica, ka laiks pārmaiņam, ka jāmaina, lai but labāk.
Bet ir problēma.. Kur ir mana dzirkstele, kas bija.? Katru dienu redzu viņa acīs to mīlestību, laimi, ka satiek mani, bet manās acīs var izlasīt vienīgi ":(" . Es īsti nevaru pateikt, kas ar mani noticis, kāpēc esmu tāda palikusi. Vēljoprojām tie sapņi, cerības nav pazudušas, ka tiešām tā nākotne bus bet nav tas. Vairāk nav kā agrāk.. Viņš jautā, vai apnika man.. Es saku "ne", jo vienkārši nezinu, kas tas ir, kas mani nomāc tā.
Un vēl kāda lieta.. Viņš mani tik neželīgi ierobežo, ka pat uz sporta zāli iet neļauj, jo redz tur ir puiši.. Nerunājot vispār par kādām ballēm. Man telef neviena puiša numura nav. Un skolā par katru kontaktu ar puisi jaatskaitās. Tas liekas nežēlīgi bērnišķīgi, bet tik un tā, jautājums, kāpēc?? Mana pagātne tā ir pagātne, kad teiksim tā atvainojos " biju interneta mauka " kad varēju sarakstīties ar visiem uzreiz un varēju teikt visiem, ka mīlu, bet tad es biju vispār bērns.
Tagad gan jau sekos uzbraucieni, ka vēljoprojām esmu bērns un tā, kas tā par mīlestību nieki vien, bet es vienkārši griežos pie kāda kam ir pieredze.
12.12.2014 20:49 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
" biju interneta mauka "
:D tu vienkārši biji ziņkārīga tīne.
man šķiet, ka viņš tevi velk atpakaļ ar to ierobežošanu un dramatizēšanu un tu jūties vainīga. nevajag justies vainīgai un piesietai, vajag palaist tās attiecības prom, citādi ilgi vēl tā mīcīsieties uz vietas un taisīsiet drāmas viens otram.
12.12.2014 20:55 |

Reitings 89
palaist ta palaist, bet tā sajūta, ka nebūšu spējīga sākt visu no sākuma un aizmirst to, kas bijis, jo es gribu turpinājumu, tikai vajag to dzirksteli kaut kā aizdedzināt.
12.12.2014 20:58 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Cik tad tev ir tie gadi?
12.12.2014 20:58 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Viņš mani tik neželīgi ierobežo, ka pat uz sporta zāli iet neļauj, jo redz tur ir puiši.. Nerunājot vispār par kādām ballēm. Man telef neviena puiša numura nav. Un skolā par katru kontaktu ar puisi jaatskaitās

Šis ir visam pamatā, kāpēc Tu jūties kā jūties.
12.12.2014 21:01 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Viņš mani tik neželīgi ierobežo, ka pat uz sporta zāli iet neļauj, jo redz tur ir puiši..

Es teiktu- kas vainīgs, tas bailīgs.
12.12.2014 21:01 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
nu izlasot šo visu man izlikās, ka tās ir tādas pirmās attiecības tīņu gados, kad ir traks maksimālisms un dramatizēšana un tādā gadījumā esmu pārliecināta, ka tur neko nevajag nemaz glābt. cilvēki aug un mainās un mocās, cenšoties saglābt kaut ko, kas dabīgi pāriet. bet varbūt tas nav par tevi, vienkārši pieredze.
12.12.2014 21:03 |

Reitings 89
ahh.. man pieredze bija laikam jau manos 13 :D
labi tagad tikai par 4 vairāk, bet tad bij traģiskas "attiecības" veselu pusotru gadu nomocījos, tad sapratu, ka da nu.
bet te liekas savādāk. kaut kā palaist, ja tik ilgi būts kopā, tik tālu viss aizgājis. Vienkārši sajūta, ka visi pieraduši , ka mums jābūt kopā un nekā savādāk. Sajūta, ja atlaidīšu viņu pati pa pieskari aiziešu, jo teiksim tā, ka mani viņš sargā no visa kā vajag un kā nevajag.
un man ir nepilni 18
12.12.2014 21:06 |

Reitings 6676
Izklausās pēc kārtējām pieraduma attiecībām, kuras tiek košļātas kā veca košļene. Es šādās pazaudēju kādus 2 gadus savas tīņa dzīves vismaz, cenšoties atjaunot un glābt visu... Taču tagad tikai saprotu, ka bija pieraduma attiecības, un jo ātrāk būtu beigusi visu, jo ātrāk, būtu dzīvojusi forši, jo arī viņš mani ierobežoja, pat ja gāju pie daktera prasīja, vai daktere būs sieviete... nu līdz slimīgumam greizsirdīgs utt... Mocības ne attiecības bija.. tīņu gados gan šķita, ka tā ir mīlestība :D Ļoti nožēloju ka košļājām tās attiecības 5 gadus un nebeidzām ātrāk...
12.12.2014 21:08 |

Reitings 89
watchingandtalking - ahh par dakteriem tas pats... ir daļa mani, kas grib vēl priecāties un ballēties, bet otra daļa, kas grib, lai vienkārši blakus ir cilvēciņš, kas sargā un ir blakus.
12.12.2014 21:10 |

Reitings 6676
kaut kā palaist, ja tik ilgi būts kopā, tik tālu viss aizgājis. Vienkārši sajūta, ka visi pieraduši , ka mums jābūt kopā un nekā savādāk. Sajūta, ja atlaidīšu viņu pati pa pieskari aiziešu, jo teiksim tā, ka mani viņš sargā no visa kā vajag un kā nevajag.
un man ir nepilni 18

Ahh cik pazīstamas sajūtas.. man šķiet tur runā par mani tīņa gados... mums arī bija 5 gadu attiecības un visi bija pieraduši ka esam kopā gan ģimene gan visi kopējie draugi un šķita, kā nu tā tagad.. ko visi teiks utt...

Bet nu, nezinu, ja nebūtu uzradies cits, droši vien būtu vēl košļājuši tās attiecības.. bet man kā no zilām debesīm uzradās pielūdzējs un līdz ko redzēju, ka var savādāk, labāk, interesantāk un brīvāk, sapratu, ka manas ir pieraduma attiecības un ar steigu jāizbeidz.. un tas bija labākais lēmums manā dzīvē...
12.12.2014 21:12 |

Reitings 6676
Ja man godīgi jāsaka, man tagad attceroties reālas dusmas uz viņu... lai gan es viņu ļoti neforšā veidā pametu un sāpināju, šķiet esmu vairāk dusmiga uz viņu nekā viņš uz mani :D Jo tiešām jūtos pazaudējusi visus tos gadus kad draudzenes un klases biedrenes forši ballējās un gāja uz visādiem pasākumiem, a meš sēdējām mājās pie tV, jo cālim bija labi kā ir un nekur negribējās iet, jo visi citi ir stulbeņi, visur viņma neptaika utt.. . (man gan šķiet īstais iemesls bija nepārliecinātība un bailes, ka būs kāds kurš uz mani metīs acis).

Taču no otras puses, ir kā tu saki, daudzas meitenes, kuras pazinu tajās ballītēs arī sadzērās, gulēja ar visiem pēc kārtas un trakoja uz nebēdu, viņš tādā ziņā izdarīja labu, ka esmu tā kā "izaudzināta"par kārtigu meiteni :D :D :D
12.12.2014 21:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits