Sveikas māsas biedrenes. Man te parādijās tads jautājums. Vai jūs būtu gatavas vai arī paša vēlētos pārgulēt ar nevainīgu puisi un būt pirmās viņam? Es vienā vakarā aizdomājos, ka es to vēlētos. Bet kā jūs uz to skataties? Protams pieredzējis vīrietis ir pieredzējis.
Nu, tad ja būtu ļoti iekritis sirsniņā, tad jā, protams, bet tā tomēr dodu priekšroku vīriešiem ar kaut kādu pieredzi, īstenībā jāskatās pēc situācijas. :D
Tev tiešām nav ko darīt?
"Vai jūs būtu gatavas vai arī paša vēlētos pārgulēt ar nevainīgu puisi un būt pirmās viņam?" Kad būtu tāda situācija, tad arī domātu.
Ja man būtu gadi 15-18, tad noteikti nebūtu iebildumu. Vecuma posmā no 25-30 gadiem nevainīgu puisi es uzskatītu par jokstiņu. Neietu tādu auklēt un apmācīt.. ko tad visu dzīvi darīja? Kulakā rāva?
Ar draugu esam kopā gadiņu, es viņam biju pirmā, neko nenožēloju, mums kopā ir ļoti labi! :)) Man iepriekšējā pieredze arī bija maza, tāpec visu "mācāmies" un izbaudām kopā! :))
Es labprāt pārgulētu ar nevainīgu puisi - visu dzīvi paliktu atmiņā :D
Mans tagadējais puisis bija nevainīgs, es arī,manuprāt daudz foršāk nekā ar " vainīgu " ;D
Speciā;o, lai nevainīgs puisis būtu, nē, negribētu!
Man ir svarīgi, lai man pret oru cilvēku ir simpātijas un esmu iemīlējusies viņā, līdzvērtīgi viņš manī, seksa laikā man patīk "izgaršot" iemīlēto vīrieti, nevis bezpersoniski čiki-briki.