Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Mērce.

 
Reitings 436
Reģ: 16.06.2011
kā jüs taisāt zilā siera mērci? Kur skatos,ir vajadzīgs saldais krējums,kura man nav. Ar pienu izlīdzēties nevar? :D
11.12.2014 18:17 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 4283
Reģ: 31.10.2010
Gandrīz jebkuras sastāvdaļas vietā var izmantot ko citu, tikai tad tas vairs nebūs tas pats ēdiens un negaršos tā, kā tam jāgaršo.
11.12.2014 18:21 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Var izlīdzēties, es bieži izlīdzos. Var arī, ja ir, izmantot "piena spēku", tas dod tādu krēmīgāku garšu. Neredzu iemeslu neizmēģināt tā vietā arī kefīru, majonēzi vai krējumu.

Man bieži iztrūkst kāda trešā daļa no sastāvdaļām, bet nekas, viss sanāk ēdams un pat garšīgs.
11.12.2014 18:27 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
tas vairs nebūs tas pats ēdiens un negaršos tā, kā tam jāgaršo


Ņemot vērā, ka katrai saimniecei ir sava "īsta un pareizā" recepte, neuzskatu, ka ir viens konkrēts standarts, ka kaut kam obligāti jāgaršo.

Vasarā bija diskusija par auksto zupu. Tādi brīnumi atklājās! Daudzās mājās auksto zupu pēc "īstās un vienīgās pareizās" receptes taisa ar tādām sastāvdaļām, kas man nekad prātā nebūtu nākušas. Un galvenais, visiem taču sanāk brīnisķīga un garšīga tā zupa.
11.12.2014 18:29 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits