vecāki vīrieši un es

Reitings 346
Reģ: 16.11.2014
Kad biju jaunāka, bieži iekritu uz vīriešiem tā ap 30-45. Domāju, tas tādēļ, ka apkārt tikai mazi puikas un nav kam citam patikt.

Tagad man ir 24, joprojām patīk tikai un vienīgi vīrieši tajā vecuma grupā. Vienaudžus uztveru kā aseksuālas bezdzimuma būtnes, nekādu interesi viņi manī neizraisa. Šobrīd esmu attiecībās ar puisi, kuram 27, attiecības ir diezgan labas, taču man pret viņu nav jūtu, un domāju, ka nemaz nevar būt.

Tātad... Vai esat saskārušās ar šādām situācijām? Ko darīt? Vai labāk nogaidīt vēl pāris gadus, pirms mēģināt kaut ko uzsākt ar tā vecuma vīriešiem? Godīgi sakot, man ir aizdomas, ka pirmkārt pati vēl esmu par jaunu, un otrkārt, ar tāda vecuma vīrieti nekad neapsvērtu permanentas attiecības, ģimenes veidošanu u.c. Jo vienkārši tā vecumu starpība par lielu. Bet īslaicīgas attiecības es ļoti gribētu.

Šī tēma man aktualizējās, jo darbā iepazinos ar 35-40 gadus vecu vīrieti. Man viņš ļoti patīk. Cik zinu, viņš ir viens. Šobrīd domāju, vai ir vērts ar viņu flirtēt un mēģināt kaut ko izveidot, vai arī nav vērts (tas tomēr prasa daudz pūļu, ieskaitot risku izskatīties pēc apmātas skolnieces). Visu sarežģī fakts, ka viņš ir klients, tādēļ redzamies reti, uz īsiem laika periodiem, citu klātbūtnē. Ar vecāku kolēģu koļīšanu man jau ir pieredze, šis jau ir next level difficulty scenārijs.
11.12.2014 15:02 |

Reitings 346
Reģ: 16.11.2014
Tada es biju jau 17-18 gados.

Atvaino, nezinu, kāda tu biji toreiz, bet šobrīd katrā ziņā nešķieti īpaši pieaugusi. Pieauguši cilvēki parasti saprot, ka katrs var izvēlēties, kā vēlas savu dzīvi nodzīvot, nevis par katru cenu uztiepj savu taisnību svešiniekiem anonīmā forumā.
11.12.2014 16:59 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
ar vecuma demenci slims par tevi 15 gadus vecāks opis kurš knapi staigā, ir traģiski.
Kaadreiz taa jaunaa sieva ir slimaka par to vecaako viiru,un izskataas arii ne visai labi-tas no pieredzes...
11.12.2014 17:03 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Pati sev vecuma starpību ar vīrieti pieļautu līdz astoņiem gadiem. Jaunāku gan negribētu. Pašai ar vīrieti ir četru gadu starpība. Ir ok. Bet bērnus divdesmit gadu vecumā negribēju un tagad atskatoties, labi vien ir, ka nebija. Tagad ar īpašu vajadzību pēc sevis atražošanas nejūtu, bet ja būs, tad, protams, priecāšos.
11.12.2014 17:05 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
tad vispār labi ja 35 apprecēsies

Nēēēēēēēēēēēēēēēēēēēē, tas ir briesmīgākais, kas dzīvē var notikt!

:D :D :D
11.12.2014 17:09 |

Reitings 16208
Es ieteiktu neiecikleeties tajaa-vinam buus jau 60 ,un man veel 40 uttJa sievietei ir 25 un viirietim piemeeram tie 35+,tad tur vispaar lielu starpiibu nejuut!Viirietim liidz vecumam taals cels ejams,un nevajag preceeties ar domu-dziivosim ar so cilveeku liidz muuza beigaam.Vajag preceeties ar domu-tagad ir loti labi!To mees nezinam neviens ,kas buus peec tiem 30gadiem....
11.12.2014 17:15 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
visions tieši tāpēc es saku, ka vari būt, kas esi vecāku vīriešu klātbūtnē, nevis kā savu vienaudžu, kad Tev ir sevi jāpiezemē, jābūt tādai un jābūt šitādai, jo viņš nespēj būt blakus ar spēcīgu personību.
Un vispār, kāda starpība, cik gados dzemdē? Ko Jūs te maļat vienu un to pašu, un katrai pārākie principi. Da vispār bija dokumentālā filma, kur jauniem puišiem patika 50 gadīgas sievietes, NU UN? viņi abi ir daudz laimīgāki par tiem, kas dzīvo ar nezinu, gada starpību. Kāpēc tik krasi ir viss jāuztver, nu galu galā mēs visi esam cilvēki un vēlamies būt laimīgi! Nu nav visām bērni prātā, ir citas, kas bērnus vispār negrib, vai tāpēc viņas būtu sliktākas par citām sievietēm? Protams, ka ne!
11.12.2014 17:20 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Quince, vai tev no tiem augstumiem, kur tu esi uzrāpusies, ir tā labi un mierīgi noskatīties uz mums, bezģimeņu, tātad - bezcerības un bezjēdzības māktajiem, parastajiem cilvēkiem? :D Mani uzjautrina cilvēku standartizēšana. Atražo vien sev, cik vēlies, bet liec nu mieru citiem un savus principus vari pietaupīt vēlākiem gadiem, kad varēsi pareizi audzināt savus bērnus.
11.12.2014 17:24 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Mans vīrs ir 3 gadus jaunāks, bet pēc rakstura un dzīves uztveres droši varētu teikt, ka pieaudzis, nobriedis vīrietis. Noteikti ne tā kā viņa, mani vienaudži vai pat daži labi par mani vecāki. Tāpēc tā globāli domāju, ka vecumam nav nozīmes. Bet vairumā gadījumu, protams, ir rakstura īpašības, kas noteiktām vecuma grupām vairāk piemīt.

Klau, Quince, īpaši ar dzīvi apmierināta savos komentāros neizklausies. Kāpēc vēl arī citiem tad, kas atklāti izteikuši par to nevēlēšanos, klārē un klārē, cik gados jāprecas, cik gados jādzemdē bērni? :D
11.12.2014 17:30 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Kāpēc vēl arī citiem tad, kas atklāti izteikuši par to nevēlēšanos, klārē un klārē, cik gados jāprecas, cik gados jādzemdē bērni?

Redz', kad runa ir par izgliitiibu un darbu, tad gan visi var atljauties klaareet kaadaa vecumaa tas ir jaadara un ja kaads atljausies forumaa uztaisiit teemu, ka vinjs peec pamatskolas beigshas grib braukt straadaat uz UK M&S salaatus faseet vai vispaar nedariit neko un dziivot vecaakiem uz kakla, tad visi vienoti vinju moraali nolinchos, bet par bezatbildiigiem uzskatiem attieciibaa uz dziivesbiedru kritiku izteikt nevar. Teiksi, ka taa ir katra privaataa dziive gar kuru citiem nav daljas? Taisniiba protams, tomeer katra privaada dariishana arii ir iet maaciitie vai straadat vai uz vecaaku reekjina dziivot nedarot neko vai taisiit beernus 14 gadu vecumaa. Un neskatoties uz to, ka taa ir katra privaata dariishana, shaadu riiciibu kritizees absoluuti visi, arii taas kuras man sheit aizraada, ka taa nav mana dariishana kaa kursha savu privaato dziivi iekaarto, buutu ljoooti naskas kritizeet citus citu privaataas dziives aspektus taadus kaa pusaudzhu gruutieciiba. Kaapeec? Taapeec pusaudzhu gruutnieciiba ir bezatbildiiga, taadaa vecumaa cilveekiem nav nedz izgliitiiba pabeigta, nedz algots darbs ar ko sevi nodroshinaat, taapat kaa pamest skolu vai nestraadaat pieaugushaa vecumaa ir bezatbildiigi. Bezatbildiiba ir jebkuraa situaacijaa peljama iipashiiba.
Negribeet uz gimeni orienteetas attieciibas, tikai taapeec, lai jebkuraa briidii vareetu ielekt mashiinai un aizlaist tuseet saka tikai to, ka: "es neveelos uznjemties atbildiibu, gribu dziivi bez atbildiibas"; cilveeka gribas pagarinaat savus vidusskolas un studiju gadus. Nekas slaveejams tas nav. Cilveekam ir jaaiet uz priekshu, jaatiistaas; kas neattiistaas tas degradeejas.
11.12.2014 18:31 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Quince, tu gadījumā neesi mana vecmāmiņa? :D
11.12.2014 18:59 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
oo, attiistiities var tikai dzemdeejot beernus?
nedomaaju,ka buus labaak, ja visas tagad kjeksiisha peec sadzemdees tos beernus.
11.12.2014 19:03 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Sadzemdēt jau var, bet kur viņus likt? Neesam kaķenes tomēr :)
11.12.2014 19:05 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
Līdz 22/23 gadu vecumam arī mani piesaistīja tikai astoņus un vairāk gadus vecāki vīrieši, mainīju viņus bieži, jo līdz galam tomēr kaut kas nebija..

un tad ieraudzīju savu topošo vīru.. un viss mainījās! Esmu laimīga ar vienaudzi! :)

Ar to gribēju teikt - kad nāks īstais, tad uz dzimšanas gadu neskatīsies!
11.12.2014 19:18 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
oo, attiistiities var tikai dzemdeejot beernus?

ou, nu tiešām :D

Quince, atslēgas vārdi tomēr ir "atbildīgs lēmums". Gan pieminētajai augstskolai, gan bērnu dzemdēšanai. Šeit ir atbildīgs lēmums tos nedzemdēt, jo nevēlas. Tu cilvēku tā dēļ noraksti kā neattīstītu neveiksminieku, kas bezatbildīgi izturas pret attiecībām. Es pat tad nejautāšu, ko domā par homoseksuāļiem, kas savas seksualitātes dēļ arī liels % sevi neatražo un bērnus nedzemdē :)
Viedoklis ir baigi labā lieta, tikai šajā tēmā viņš Tev kaut kāds dusmīgs :) - nu nepavisam pēc priecīgas un pozitīvas mammas neizklausās, kas to štelli vēl ne-mammu acīs varbūt mazliet pareklamētu... Mazliet arī žēl Tavas māsas, par kuru tik slikti domā :/ Tāda sajūta, ka tad ne ar ko citu viņa Tavās acīs nav vērta, ja reiz nav apbērnojusies.
11.12.2014 19:18 |

Reitings 16208
Te lasot ,var saprast,ka 40 g.vecs viirietis vairs nav speejiigs ne uz ko:DMan gan liekas citaadi...mani kaimini sarazojusi mazos uz nebeedu-dakteriitim pie 40g,inzenierim arii paari 35g-taadi piemeeri te tik daudz!Visi forsi teeti-staigaa ar mazajiem,speeleejaas uttPalaiz savas jaunaas sievinas "ganiibaas"...viss notieksaas!
11.12.2014 19:25 |

Reitings 3925
Stiprais dzimums, nav smuki citu teikto sagrozīt, šobrīd Tu faktiski melo. Tas nav tas pareizākais veids kā diskutēt. Ja nemāki savu viedokli argumentēt, tad labāk ir paklusēt nekā mēģināt izsmiet sev netīkamu viedokli melojot.

DaYa

Šeit ir atbildīgs lēmums tos nedzemdēt, jo nevēlas

Vai Tu man piekristu ka atbildīgs lēmums ir pec pamatskolas iet uz lielveikalu salātus pakot? Tīri tehniski tas nav nekas slikts jo cilvēks grib strādāt. Bet kā ar nākotnes perspektīvam? Par salātu pakošanas perspektīvam nestāstīšu.
Velreiz atkārtošos par savu atvašu psiholoģisko nepieciešamību pēc 40. Ir tāda. Kuriem nav savas atvases un nevar būt vai nu adoptē vai psiholoģiskas pašaizsardzības nolūkā sev melo ka viņam to nevajag. Manis jau pieminēta masa ir gudra sieviete, pati labi apzinās ka viņas dzīvē ir viens ļoti liels nožēlojamības moments- bērna iztrūkums kuru cenšas aizpildīt ar suni. Agrākā jaunība diemžēl bija pargudra un kā šeit izsakās bija citas, aaugstākas un svarīgākas prioritātes par prastu sevis atražošanu.
Lielas grūtības mūsu sabiedrībai sagādā saprašana prieks kam tai ir vajadzīgi bērni vispār, tā teikt kāds man no tā personiskais labums? A tāds ka tas ir nākotnes patēriņa tirgus, preču un pakalpojumu radītāji, kas bus vajadzīgi jums pašām. Tīri teorētiski pieņemot ka visi pārstāj sevi atražot, tikai strāda, studē, tusejas, braukā pa pasauli utml. Kadu pasauli pec 30 gadiem ieraudzīs tie kuriem tagad ir 20? Iedzivotaju skaits bus katastrofāli krities un visi bus 50+ gadus veci. Kas jums veciem veciem ražos pārtiku, strādās enerģētikas un mašīnrūpniecības sektorā, kas strādās policija un Vugd, kas armijā dienēs? Un kam jūs tirgosies savus pakalpjumus un preces? Entās nozares viekārši izmirs. Ā pareizi, indieši, arābi, pakistāņi un ķīnieši, kuriem atvases ir tik pat daudz kā kaķiem. :D
11.12.2014 19:52 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
par ko tad es meloju? tev tieshaam liekas, ka beernus tagad visaam buutu jaadzemdee, jo, nedod dievs, veelaak nozheelos. kas visaam tagad buutu jaasadzemdee beerni, tikai taapeec,ka taa it kaa vajaga un peectam kkur jaanogruuzh?
11.12.2014 19:56 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Emmanuelle, arī Latvijā tādu vīriešu ir papilnam, kas pamet sievas, ar kurām apprecējušies jaunībā, 40 gados nodibina jaunu ģimeni, piedzimst bērni un, kāda sakritība, bez maz vai visi kā viens tazīst, ka otro laulību bērnus audzina daudz atbildīgāk nekā pirmajā laulībā. Daudz vairāk viņiem velta uzmanību, un tā tālāk. Mūsdienās jau vairs nevar noteikt, vai vīrietis, kurš ar ratiņiem iet pa ielu, ir tētis vai vectētiņš. Par sievietēm tāpat. Cik nav dzirdēts, ka vīramāte un vedekla abas vienā laikā ir stāvoklī un dzemdē, un tepat Latvijā.
Ar to es domāju, ka nav ko skriet ar pieri sienā bailēs kaut ko nepaspēt, kā noprotams no Quince teiktā. Visam savs laiks. Arī bērnu dzemdēšanai un audzināšanai. Un ja konkrētajā brīdī negribas to darīt, tad nudien nevajag!
11.12.2014 20:04 |

Reitings 16208
arī Latvijā tādu vīriešu ir papilnam, kas pamet sievas, ar kurām apprecējušies jaunībā, 40 gados nodibina jaunu ģimeni
Es mineeju piemeerus,kur neviens nevienu nav pametis,vienkaari beernini ir naakusi veelaak,kad nostabilizeejusies dziivee.Gribeeju pateikt ar to vienu-nekaada vaina nav tajaa situaacijaa,ka teetim tie 35,40+,ja grib beerninus:)
11.12.2014 20:12 |

Reitings 3925
S. Dz. , kurš tad prasīja vai attīstīties var tikai dzemdējot ? Viennozimigi kļūšana par vecākiem ir jauns un loti svarīgs pakāpiens pāra dzīvē un viens no attīstības pakāpieniem cilvēka dzivē, kurš šeit daudzām iztrukst, jo uzskata ka bērnkopību ir viena vienīga kaku un vēmekļu vākšanu.

visaam tagad buutu jaasadzemdee beerni, tikai taapeec,ka taa it kaa vajaga un peectam kkur jaanogruuzh?

Da nogrūž arī gribētos bernus. Daudzas mātes savus sīkos 5 dienas nedēļā lidz 7iem vakara savus sīkos atstāj B/D kamēr pašas nodarbojas ar sev tīkamākam lietām un velak brīnīsies kāpēc bērni aiziet no mājas un nezvana viņām. Nu prioritātes dzivē. Ko sēsi, to pļausi. Pie Latvijas rūkošā iedzīvotāju skaita, man neceļas mēle teikt, ka labāk so bērnu nebūtu bijis.

Ar to es domāju, ka nav ko skriet ar pieri sienā bailēs kaut ko nepaspēt, kā noprotams no Quince teiktā.

Diemžēl var ari nepaspēt. Tā ir realitāte. Var jau laimīgi tuseties visu dzīvi un cerēt ka paspēs ielekt pēdejā vagona, bet var arī nepaspēt un tad bus par vēlu, ja šis vilciens ir garām tad tas ir garām.
11.12.2014 20:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits