vecāki vīrieši un es

Reitings 346
Reģ: 16.11.2014
Kad biju jaunāka, bieži iekritu uz vīriešiem tā ap 30-45. Domāju, tas tādēļ, ka apkārt tikai mazi puikas un nav kam citam patikt.

Tagad man ir 24, joprojām patīk tikai un vienīgi vīrieši tajā vecuma grupā. Vienaudžus uztveru kā aseksuālas bezdzimuma būtnes, nekādu interesi viņi manī neizraisa. Šobrīd esmu attiecībās ar puisi, kuram 27, attiecības ir diezgan labas, taču man pret viņu nav jūtu, un domāju, ka nemaz nevar būt.

Tātad... Vai esat saskārušās ar šādām situācijām? Ko darīt? Vai labāk nogaidīt vēl pāris gadus, pirms mēģināt kaut ko uzsākt ar tā vecuma vīriešiem? Godīgi sakot, man ir aizdomas, ka pirmkārt pati vēl esmu par jaunu, un otrkārt, ar tāda vecuma vīrieti nekad neapsvērtu permanentas attiecības, ģimenes veidošanu u.c. Jo vienkārši tā vecumu starpība par lielu. Bet īslaicīgas attiecības es ļoti gribētu.

Šī tēma man aktualizējās, jo darbā iepazinos ar 35-40 gadus vecu vīrieti. Man viņš ļoti patīk. Cik zinu, viņš ir viens. Šobrīd domāju, vai ir vērts ar viņu flirtēt un mēģināt kaut ko izveidot, vai arī nav vērts (tas tomēr prasa daudz pūļu, ieskaitot risku izskatīties pēc apmātas skolnieces). Visu sarežģī fakts, ka viņš ir klients, tādēļ redzamies reti, uz īsiem laika periodiem, citu klātbūtnē. Ar vecāku kolēģu koļīšanu man jau ir pieredze, šis jau ir next level difficulty scenārijs.
11.12.2014 15:02 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Quince runā tā itkā piedzemdēt bērnu būtu katras sievietes sapnis un vienīgais mērķis :D Diezgan aprobežoti, nekad nesapratīšus tās, kuru vienīgais sasniegums dzīvē ir bērna piedzemdēšana.
11.12.2014 15:55 |

Reitings 346
Enija, varu piekrist tev tikai daļēji. Kā sieviete es jūtos vienmēr, man tam nav vajadzīgi ne vecāki, ne jaunāki, ne vispār vīrieši. Vecāki vīrieši man patīk tieši tādēļ, ka ar viņiem varu būt spēcīga, varu būt es pati, taču ar jaunajiem man ir jāmēģina būt piezemētākai, klusākai, maigākai utt. Garas pastaigas man patīk :D

Quince, skaitļus tu mini ļoti pareizus - agrāk par 35 precēties noteikti negribu. Bērnus vispār nekad negribu. Patīkami, ka nepazīstama sieviete tik ļoti uztraucas par manu dzīvi, bet es arī pati varu izlemt, kas man būs labāk :D Starp citu, 24 gadu vecumā maksimums, ko var iegūt, ir baķis.
11.12.2014 15:56 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Šarlote, interesants domu gājiens. Ja gredzens pirksta un bērns pie rokas ( zīmogus pase jau sen vairs neliek) tad sievietei nav nedz karjeras nedz, nedz izglītības , nedz izaugsmes ? Ar mazu bērnu pasēž mājas gadu lidz trīs, katra pēc saviem ieskatiem, kuru laika var turpināt mācīties un ja iespējams strādāt no mājas, pec tam dzīve atgriežas ierastākās sliedēs. Mani bēbis nekad nekur nav piesējis ja nu vienīgi naktsklubi iet gar degunu, bet ar draugiem tāpat ir iespējams kaffe pasēdēt.
Citreiz liekas, ka pie jums tur Latvijā sievietes ar bērniem sūta uz kādu iežogots stingra režīma koloniju kur netiek sievietēm kauts darīt nekas cits kā vien nodarboties ar bērnkopību.
11.12.2014 16:03 |

Reitings 346
Šarlote,

grūti iedomāties brīvu vīrieti vecumā ap 35 - 40, kam nesaistītu nopietnas attiecības, ja vien viņam jau nav sieva un kāda jaunāka netiek meklēta mīļākās vietā. Pretējā gadījumā, šķiet, ka tie bohēmiskie un bez nopietniem nolūkiem varētu būt tieši vīrieši zem 30 - 35 nevis vecāki

Daļēji iemesls, kādēļ man patīk tieši tie vecākie. Jaunībā ir ļoti viegli būt bohēmistam un ļoti liela daļa arī ir. Kad kļūsti vecāks, tad jau tā bohēma ir nopietnāka, dziļāka, dvēseles stāvoklis, nevis jauneklīga spēlēšanās ar dzīvi. Man šādi cilvēki šķiet ļoti interesanti.
11.12.2014 16:05 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Mani arī vienmēr saistījuši vecāki par mani vīrieši. Es to mēģinu skaidrot ar to, ka man patīk blakus vīrietim būt vājākai, sievišķīgākai, nepieredzējušākai

Man arī ir tāpat. Esmu, protams, bijusi kopā arī ar sava vecuma puišiem, bet tagad, kad esmu ar par sevi vecāku vīrieti, jūtu atšķirību un neviens mans vienaudzis nespētu mani darīt tik laimīgu kā viņš.
11.12.2014 16:13 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
visions, bet cik daudz brīvu (bez piekabes - sievas mājās), sakarīgu un foršu vīriešu vispār ir? es personīgi uz brīvu vīrieti vecumā virs 35 skatītos ar aizdomām, ka kaut kas nav kārtībā :)
Quince, acīmredzot īsti nesaprati manu domu. Es nesaku, ka bērni ir katorga vai vēl sazin kas. Bet ir sievietes, kuras neredz sevi kā māti bērniem, piemēram. Ne jau visām bērni ir augstākais dzīves sasniegums un pamatu pamats, jo īpaši, lai jau 20 gadu vecumā sāktu uztraukties, ka vilciens aizies garām, kaut ko nepaspēs, iestāsies riska grūtniecības vecums vai tamlīdzīgi.
11.12.2014 16:14 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Man ir vairāk nekā +/- gada starpība ar autori. Jaunāka esmu. :) Bet pēdējā laikā arī šķiet, ka jaunie puikas vispār nesaista(aptuveni mana vecuma puiši.) Arī esmu augusi, principā bez tēva.

Es sāku neņemt "par pilnu" man līdzīga vecuma puišus, šķiet, kopš aplauzos ar tādu(iem). Tagad nesenāk esmu aplauzusies arī ar 10 gadus vecāku vīrieti. :D Vienvārdsakot, nu neticu vispār nevienam! ;) Varbūt pagātnē tie, kuri vistuvāk tikuši klāt sirdij un vai nu apmuļķojuši vai pametuši bijuši jaunāki puiši ,tāpēc tagad varbūt skaties uz vecākiem?
11.12.2014 16:19 |

Reitings 346
Šarlote, nezinu, cik pēc statistikas datiem tādu ir, un kādēļ viņi tādi ir. Pagājušajā gadā satiku vienu, tikāmies ~6 mēnešus, bija lieliski. Šogad satiku vēl vienu ar potenciālu. Man pagaidām pietiek ar diviem.
11.12.2014 16:19 |

Reitings 346
Varbūt pagātnē tie, kuri vistuvāk tikuši klāt sirdij un vai nu apmuļķojuši vai pametuši bijuši jaunāki puiši ,tāpēc tagad varbūt skaties uz vecākiem?

Man nekad nav bijušas jūtas pret kādu zem 30.
11.12.2014 16:21 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Tava profila bilde un šī diskusija par vecākiem vīriešiem uzreiz atsauc atmiņā Lanas dziesmas vārdus: "I've got a taste for men who're older It's always been So it's no suprise" :D
11.12.2014 16:23 |

Reitings 131
Reģ: 08.12.2014
Šarlote_
Tu jau noraksti brīvus vīriesus virs 35 :)
Tikpat labi, kāds var būt stipri sāpinats un vīlies kāda sievietē, tapēc neuzsāk jaunas attiecības, jo nevar atrast īsto.
11.12.2014 16:23 |

Reitings 3925
Šarlote, ļoti skumji ka cilvēki nedomā par to kā šodienas izvēles ietekmes viņu dzīvi nākotnē. Mana māsa jaunība tikai par izglītību, karjeru un figūru domāja, nogaidīja lidz ļoti vēlam vecumam ar bērnu kaut ari nopietnas attiecības viņai bija no 20 gadiem. Tagad viņai ir nosirmojūs vīrs, suns un kaķis, bērnu nav jo veselība neļauj. Uz smalkas sabiedrības burziniem iet reti, jo tuseties šajā vecumā vairs negribas, labāk patīk suni uz nodarbībām vest.
Ir lietas kuras dzīve ir jādara paralēli, ko nevar atlikt.
11.12.2014 16:24 |

Reitings 346
Kerija, jā, par Lanas gaumi vīriešos es zinu, bilde gan te ir vairāk nejaušības dēļ :D Lai gan no otras puses, viņa man ir devusi lielāku drosmi mēģināt ar tiem vīriešiem sarunāties un tikties.
11.12.2014 16:25 |

Reitings 4775
Quince, un tu domā, ka, tavam bērnam pieaugot , pametot vecāku ligzdiņu un nodibinot savu dzīvi, tev kaut kas būs citādāk nekā māsai? Arī, iespējams, būs jāiegādājas suni, lai kliedētu vientulību! Viņai vismaz ir vīrs blakus, un tas, ka nosirmo kopā un arvien ir viens otram, vispār ir super! Bērns automātiski nenozīmē, ka būsi paglābta no vientulības vecumdienās un laimīga! Bērnu pienākums nav savus vecākus glābt no garlaicības un nomāktības. Cik gan daudzi labi ja reizi mēnesī par saviem vecākiem atceras, piezvana.
11.12.2014 16:30 |

Reitings 775
Reģ: 09.10.2010
Man šobrīd arī ir 24 gadi un vienmēr ir patikuši vecāki vīrieši. Esmu tikusies ar 19 , 6 un 2 gadus vecākiem vīriešiem un tagad esmu kopā ar 9 gadus vecāku. Nevaru sevi iedomaties ar sava vecuma vīrieti, neliekās īsti nopietni viņi.
11.12.2014 16:32 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es arii augu bez teeva,varbuut man ir tas "teeta sindroms",jo loti patiik ,ka par mani ruupeejaas.Esmu bijusi preceejusies arii ar jaunaaku viirieti,bet nu jau ilgi dziivoju ar vecaaku ,un esmu apmierinaata!Man patiik viira stabilaa domaasana,taada domas noturiiba!Patiik taads nobriedis praats.Esmu loti daudz laba maacijusies no sava vecaakaa viira.
Man liekas,ka vecaaki viiriesi vareetu patikt taadaam nopietnaam meiteneem,taadaam,kuras savos 25+ir taadas pavisam nobriedusas sievietes.
11.12.2014 16:37 |

Reitings 3925
Šarlote, es ļoti gribu suni, bet to atlieku vecumdienām, esot jaunai man ir citas svarīgākas lietas kam savu laiku veltīt.
Ja bērns ir dzimis kamēr māte vel ir sārto 20 un 30, tad viņa vēl strādās un būs aizņemta ar savam lietām kad pieaugušie bērni aizies sava dzīve. Kas bērniem jau savi berni ir pieteikusies tad bērni biezam sazvanās ar vecākiem jo vajag kādam atstāt mazbērnu pieskatīt. :D
Bērni nav vajadzīgi kā laikai kavēklis vecumdienās. Viņi dod sajutu, ka Tev kāds ir. Vot sagaidīt pensijas vecumu un attapties, ka vienilgais kas Tev ir ir ar vecuma demenci slims par tevi 15 gadus vecāks opis kurš knapi staigā, ir traģiski.
11.12.2014 16:40 |

Reitings 3925
Man liekas,ka vecaaki viiriesi vareetu patikt taadaam nopietnaam meiteneem,taadaam,kuras savos 25+ir taadas pavisam nobriedusas sievietes.

Tada es biju jau 17-18 gados. Man patika sava vecuma puiši, bet viņiem nopietnas attiecības neinteresēja par bērniem vispār nerunājot. Da es pat pagaidīju ar bērnu kaut lidz 28 gadi ja vien puisim interesētu nopietnas attiecības nevis te gadu padraudzēties ar vienu, te gadu ar otru.
11.12.2014 16:45 |

Reitings 4775
Quince, daļēji tev piekrītu, bet man pašai šķiet jo īpaši svarīgi, lai vecumdienās man blakus būtu mans vīrietis - sirms, klibs, vai kāds nu viņš būtu (bet ne 15 gadus vecāks :D ). Es vienmēr ar sajūsmu skatos uz vecīšiem teātros, uz ielas, pat kino, kas spējuši saglabāt to dzirkstelīti, kas viņus vieno, kam aizvien ir kopīgas intereses, u.tml. Mīļotais cilvēks spēj daudz, daudz vairāk nekā bērni manā skatījumā, jo viņš tev būs blakus diendienā, bet bērni, visdrīzāk, nē.
11.12.2014 16:47 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Quince, piedzemdeet beernu 20 gados nav nekaada lielaa maaksla. Katram cilveekam ir savi skatijumi un veelmes dziivee. Ir daudzas sievietes ,kas ir pietiekami pashpietiekamas un raugaas plashaak un lielaakais meerkjis dziivee nav autinji un vecis pie saaniem

Jāpiekrīt šim. Kāpēc visām jābū un jādzīvo pēc kkādiem standartiem? Ja kādai viedoklis un dzīves uzskati atšķirās no lielās cilvēku masas, tad izlēcēju visi cenšās nolikt pie vietas. Ne visiem ir mērķis atražot sevi. Būt sievai un bērna mātei. Sēdēt ar bērnu, vākt vēmekļus, mazgāt nokakātās pakaļas un mainīt pamperus. Ir cilvēki, kas grib dzīvot tikai sev, nerēķinoties ar otro pusīti vai bērnu baru. Jeb kurā laikā var ielekt mašīnā aizlaist atpūsties vai aiziet izklaidēties. Nav nekas jāieplāno un jāsarunā. KAtrs mēs dzīvojam kā gribam. Un neviens nevar pārveidot un mainīt otra domas, ja pats cilvēks to negrib. Ja nu vienīgi cilvēkam nav mugurkaula un viņš ir atradis kādu, kas viņu var stumdīt un grūstīt pēc savām iegribām
11.12.2014 16:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits